Cardano, ADA
Cardano

Cardano leidt in ontwikkelingsactiviteit ondanks daling van de ADA koers

Hoewel Cardano (ADA) het de afgelopen week zwaar heeft en de koers momenteel rond de $0,47 ligt, excelleert het project op meerdere gebieden. Een opvallend aspect is de ontwikkelingsactiviteit, waarin Cardano alle andere blockchainprojecten overtreft.

De ontwikkelingsactiviteit wordt gemeten aan de hand van de activiteiten in openbare opslagplaatsen op platforms zoals GitHub. Hierbij is het van belang het aantal nieuwe wijzigingen of updates, inclusief hard forks, correct te berekenen. Volgens het blockchain-onderzoeksplatform Santiment leidt Cardano de lijst met bijna 333 ontwikkelingsevenementen in de afgelopen maand, gevolgd door Polkadot (DOT) en Kusama (KSM), die gezamenlijk op de tweede plaats staan met ongeveer 329 evenementen.

Opmerkelijk is dat Ethereum (ETH), het op één na grootste project qua marktkapitalisatie, slechts de tiende plaats inneemt. Dit is verrassend, gezien de omvang en waarde van Ethereum zou suggereren dat het hoog zou scoren op een dergelijke lijst. Andere projecten die boven Ethereum uitstegen, zoals Chainlink (LINK) en Optimism (OP), boekten aanzienlijke winsten tegen het eind van 2023.

Analist ontdekt bullish historisch patroon

Ondanks de recente daling van de prijs van Cardano (ADA), heeft crypto-analist Ali Martinez een opvallend patroon opgemerkt in de marktgrafieken. Dit patroon lijkt sterk op de situatie eind 2020, toen ADA een aanzienlijke stijging doormaakte.

Als dit patroon zich herhaalt, zou ADA volgens Martinez kunnen stijgen naar $7, een prijs die aanzienlijk hoger ligt dan zijn vorige recordhoogte. Het is echter belangrijk te benadrukken dat zo’n stijging speculatief blijft, vooral omdat een hogere marktkapitalisatie het behalen van dergelijke hoge groeipercentages complexer kan maken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’