hoskinson
Cardano

Cardano-oprichter zegt dat hij overname CNN niet kan bevestigen of ontkennen

Charles Hoskinson, de oprichter van IOHK en Cardano, reageerde onlangs op circulerende speculaties die suggereerden dat hij werkt aan een joint venture waarmee hij van plan is het mediakanaal CNN over te nemen. Hoskinson reageerde op Twitter en zei: “Ik kan het gerucht niet bevestigen of ontkennen.” De oprichter van Cardano houdt het gerucht dus nog graag even in de lucht.

Ross Calvin beweerde dat Hoskinson een joint venture wil oprichten om een mogelijke overname van CNN na te streven. Calvin vroeg zelfs aan Elon Musk of hij geïnteresseerd zou zijn om deel te nemen aan de overname. Dit idee zou niet onwaarschijnlijk zijn, gezien Musks steun voor de vrijheid van meningsuiting, wat duidelijk blijkt uit zijn recente overname van Twitter.

Hoskinson was geïnteresseerd om CoinDesk over te nemen

Het is lastig om te bepalen of Calvins bewering waar is of slechts sarcasme, maar het moet vermeld worden dat deze speculatie kort na de aankondiging van Hoskinson kwam dat hij van plan was om CoinDesk, een cryptocurrency media outlet, over te nemen. Deze aankondiging viel samen met de liquiditeitsuitdagingen van DCG.

Uit rapporten bleek dat CoinDesk de diensten van investeringsbank Lazard ingeroepen om te helpen bij het onderzoeken van zijn opties voor een mogelijke verkoop. Kevin Worth, de CEO van CoinDesk, onthulde dan ook de nieuwssite zowel een volledige als gedeeltelijke verkoop overwoog. De oprichter van Cardano was geïnteresseerd maar Hoskinson was echter van mening dat de vraagprijs van $200 miljoen van het verkooppunt buitensporig hoog was.

Cardano nieuws

Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen
Cardano (ADA) in de lift: Groei en vernieuwing trekken aandacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?