Altcoin, Cardano

Cardano wordt mogelijk voor eind 2020 op Coinbase toegevoegd

Cardano’s ADA token wordt mogelijk tegen eind 2020 op het Coinbase platform toegevoegd. Deze informatie komt naar buiten naar aanleiding van de aankondiging dat Cardano investeerders hun tokens vast kunnen zetten en staken vanuit Coinbase Custody.


Verwacht meer aankondigingen

Een woordvoerder van IOHK, het ontwikkelingsbedrijf achter Cardano, gaf de volgende verklaring af aan het nieuwsplatform Cointelegraph, waarin hij antwoordde op de vraag of een Coinbase listing in de maak is:

“Met de release van Adrestria, onze nieuwe suite van API’s, die een naadloos proces van integratie van Cardano met exchanges mogelijk maken, hebben we nauw samengewerkt met een aantal exchanges, en de community kan voor het einde meer aankondigingen verwachten van 2020.”


Cardano’s investeringsfonds

Dit nieuws komt te midden van Cardano’s Virtual Summit, die deze week een veel nieuws voor het project onthulde. Op 2 juli werd aangekondigd dat IOHK cFund lanceert in samenwerking met Wave Financial Group. cFund wordt een risicofonds dat de acceptatie van IOHK’s blockchain-platforms moet bevorderen.

Het bedrijf heeft in eerste instantie $10 miljoen vastgelegd, en nog eens $10 miljoen moet worden opgehaald door zijn partner. cFund zal naar verwachting investeringen doen ter waarde van $250.000 – $500.000 in beginnende bedrijven die hun producten en diensten bouwen op IOHK’s blockchain-technologieën, waaronder Cardano‘.

Het nieuwe investeringsfonds en de mogelijke toevoeging aan Amerika’s grootste crypto exchange zou een enorme boost kunnen geven aan de ADA prijs. Echter is het verstandig om in je achterhoofd te houden dat het nog niet zeker is dat ADA toegevoegd wordt aan het normale Coinbase platform.