Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

CEO van Ripple: Amerika loopt ver achter op andere G20 landen

Brad Garlinghouse, de CEO Ripple, sprak maandag tijdens een paneldiscussie op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. Garlinghouse ging tijdens de discussie vooral in op de status van de crypto regelgeving in de Verenigde Staten ten opzichte van andere G20-landen.

“Als de regelgeving niet duidelijk is, is het moeilijk om het juiste te doen”

De CEO van Ripple vertelde dat de cryptowereld vaak een slechte naam toebedeeld krijgt van wet en regelgevers en dat dat niet terecht is. Garlinghouse vertelde:

“De overgrote meerderheid van de mensen die in de crypto-industrie werken, zijn goede mensen die mee willen werken met regelgevers. Maar als de verkeersregels niet duidelijk zijn, is het heel moeilijk om het juiste te doen.”

Later in het gesprek onthulde Garlinghouse dat hij persoonlijk vier of vijf keer naar het kantoor van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is geweest. Dit gebeurde voorafgaand aan de rechtszaak die de SEC tegen het Ripple aan spande.

Dat het juist de Amerikaanse Securites and Exchange Commission is die Ripple aanklaagt laat volgens Garlinghouse zien dat de Verenigde Staten achterloopt met de rest van de G20 landen.

De CEO van Ripple vertelde dat Zwitserland, Singapore, Het Verenigd Koninkrijk en Japan een stuk betere en gunstigere regelgeving hebben en dat deze landen wel snappen dat het belangrijk is om technologische innovatie te steunen.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten