Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

CEO van Ripple: “we hebben geprobeerd te schikken met de SEC”

Brad Garlinghouse heeft een aantal belangrijke vragen beantwoord over de rechtszaak van de SEC tegen Ripple.


Ripple heeft geprobeerd te schikken met de SEC

Volgens Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, heeft zijn bedrijf tevergeefs geprobeerd een schikking te treffen met de Securities and Exchange Commission. In december heeft de SEC een rechtszaak aangespannen van $1,3 miljard tegen het blockchain bedrijf en Garlinghouse en Larsen vanwege hun vermeende rol bij de verkoop van XRP tokens.

In een persbericht zei de SEC: het volgende over de rechtszaak: “De beklaagden hebben hun aanbiedingen en verkopen van XRP niet geregistreerd of hebben niet voldaan aan enige vrijstelling van registratie, in strijd met de registratiebepalingen van de federale effectenwetten.”

In een Twitter bericht zei Garlinghouse vandaag dat Ripple een poging heeft gedaan om te schikken. Hij schreef: “Ik kan niet op de details ingaan, maar weet dat we hebben geprobeerd en zullen blijven proberen om dit op een bepaalde manier op te lossen zodat de XRP-community kan blijven innoveren, consumenten worden beschermd en ordelijke markten worden behouden. “


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ripple heeft geen controle welke exchanges XRP listen

Garlinghouse ging ook in op de vraag of Ripple inderdaad exchanges heeft betaald om de XRP token te listen. De CEO zei hierover het volgende: “Ripple heeft geen controle over waar de XRP token wordt toegevoegd, wie de eigenaar is, enz.”

Ripple zal spoedig te kans krijgen om meer uitleg te geven over hun eigen standpunt. Er is namelijk een pre-trial conferentie gepland voor volgende maand.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten