Altcoin Nieuws

Chainlink bereikt bijna de $10 – indicatoren zijn zeer bullish

Na een nieuwe grote prijsbeweging, die de aandacht van velen in de cryptomarkt heeft getrokken, lijkt Chainlink’s LINK-token klaar om zijn om de $10 grens te doorbreken.


$10 volgende halte voor LINK?

De cryptowereld wordt steeds meer volwassen. Bijna alle cryptocurrencies hebben de afgelopen tijd hun prijzen flink zien stijgen. Tijdens de laatste altcoin-rally zijn de prijzen van verschillende munten met honderden procenten geklommen. Eén van deze tokens was de LINK token van Chainlink. Half juli bereikte de munt een recordhoogte van $8,73.

Vandaag zien we dat de Chainlink koers deze recordhoogte alweer heeft doorbroken. LINK bereikte vandaag namelijk een hoogtepunt van $9.63. Dat is een stijging van meer dan 15 procent in minder dan 24 uur tijd. In de afgelopen 30 dagen is de Chainlink prijs zelfs met meer dan 100 procent gestegen.

Chainlink koers stijgt explosief – Bron: Tradingview

Chainlink klom ook omhoog qua marktkapitalisatie en haalde de bekende cryptocurrencies Binance Coin en EOS in. Hierdoor is LINK nu de negende grootste cryptomunt.


Chainlink lijkt klaar om $10 te bereiken

Nu we vandaag weer een flinke koersstijging hebben kunnen waarnemen bij Chainlink lijkt de community het zeker te weten. De LINK token zal spoedig de $10 bereiken. Niet alleen het sentiment rond de munt lijkt positief. Verschillende indicatoren geven ook aan dat de Chainlink prijs flink kan gaan stijgen.

Chainlink koers - Bron: TadingView

Hoewel het volume van de altcoin aanzienlijk laag was, zag de MACD-lijn eindelijk een bullish beweging. Zoals te zien is in de grafiek, bevond de MACD-lijn zich boven de signaallijn, wat de aanwezigheid van bulls op de markt laat zien.

De combinatie van een zeer positief sentiment, het feit dat Chainlink zich in een prijs-ontdekkingsfase bevindt en de positieve technische factoren kunnen er voor zorgen dat de LINk prijs spoedig de $10 zal doorbreken.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten