Altcoin

Chainlink en MakerDAO beschreven als Tech Pioniers op het World Economic Forum

Het World Economic Forum (WEF) heeft zes blockchain-bedrijven op de lijst van 100 ‘vroege tot groei-fase’-bedrijven erkend als technologische pioniers voor 2020.


Chainlink en MakerDAO krijgen onderscheiding

Volgens de website van World Economic Forum zijn de blockchain- en crypto-startups die worden erkend voor baanbrekende nieuwe technologieën en innovaties in 2020 Lightning Labs, Chainlink en MakerDAO. Ook de Bitcoin-analysebedrijven Elliptic, de in Latijns-Amerika gevestigde cryptocurrency-startup Ripio en Veridium Labs krijgen ene onderscheiding.

De bovengenoemde bedrijven behoren tot 100 bedrijven van over de hele wereld die zijn uitgekozen vanwege hun bijdrage aan baanbrekende technologie, van ‘kunstmatige intelligentie om kankers en kwantum computersystemen te diagnosticeren, tot technologieën voor het opvangen en verwijderen van koolstof. We kunnen het dus een grote eer noemen voor de crypto bedrijven dat ze behoren tot deze groep.

“Door zich bij deze groep aan te sluiten, beginnen technologie pioniers aan een reis van twee jaar waarbij ze deel uitmaken van de initiatieven, activiteiten en evenementen van het World Economic Forum. Hier kunnen ze hun baanbrekende inzicht en frisse denkwijze inbrengen in kritische wereldwijde discussies”, aldus de WEF-website.

Sergey Nazarov, mede-oprichter van Chainlink, zei dat het bedrijf erg blij was met de eer.

“Het gebruik van smart contracts op de blockchain om afdwingbare garanties te bieden voor contractuele verplichtingen heeft wijdverbreide sociale en economische voordelen. We zijn er trots op een rol te spelen bij het brengen van verantwoording en automatisering naar wereldwijde en lokale economieën, en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan forumdialogen over deze uitdaging. “


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Steeds meer blockchain bedrijven

Sinds 2000 heeft het WEF al bekende en opkomende technologiebedrijven geselecteerd als technologie pioniers. Traditionele bedrijven zoals Mozilla, Spotify, Twitter, Google hebben bijvoorbeeld de lijst gehaald. Het is dan ook een heel goed teken dat we nu steeds meer blockchain-bedrijven terug zien in de lijst. Dit betekent dat ook het WEF de blockchain technologie een grote toekomst toedicht.

In 2015 werd Ripple al eens genoemd als een WEF Technologie Pionier. Het forum erkende ook Blockchain.com (het bedrijf) in 2016 vanwege zijn rol in het in staat stellen van miljoenen om transacties over de hele wereld te authenticeren en uit te voeren.