Altcoin

ChainLink kan nu worden gebruikt om meer dan 2,2 miljoen hotels te boeken

Travala.com heeft ChainLink (LINK) geïntegreerd als betalingsmogelijkheid voor reisboekingen. Men kan nu LINK tokens gebruiken om te betalen voor een accommodatie in meer dan 2,2 miljoen-hotels in 230 landen over de hele wereld.


2.2 miljoen hotels

In een aankondiging liet het team van Travala.com de weten dat ze ChainLink betalingen op hun platform hadden geïntegreerd. Dit betekent dat men nu LINK tokens kan gebruiken als betalingsoptie voor hun reisboekingen.


Crypto-acceptatie boekt wereldwijde vooruitgang

ChainLink voegt zich hierdoor bij een lange lijst met crypto’s zoals Bitcoin, Ethereum, Binance Coin als betalingsoptie op het boekingsplatform. Dergelijke real-life use cases van digitale activa om te betalen voor boekingen zullen de acceptatie van cryptovaluta op wereldwijde schaal verder stimuleren, gezien het feit dat Travala.com samenwerkingsverbanden heeft met andere reisreuzen zoals Booking.com, Expedia en Agoda.

De CEO van Travala, Juan Otero, stemde in met de toevoeging van ChainLink en zei dat LINK een favoriet van fans is van de Travala-gemeenschap en dat het toevoegen als betalingsoptie te wijten was aan de vraag.

Nu de acceptatie van cryptocurrency toeneemt, willen we ervoor zorgen dat onze gebruikers bij Travala.com toegang hebben tot de meest populaire betalingskeuzes. LINK is altijd een token geweest waar leden van onze community om hebben gevraagd, dus we hebben op dit verzoek gereageerd.


Andere ChainLink-ontwikkelingen

Rond dezelfde tijd dat Travala.com LINK als betalingsoptie integreerde, kondigde het DeFi-platform van Reef aan dat het ChainLink’s ETH- en DOT-prijs referentiegegevens gebruikte om zijn slimme tools voor activabeheer aan te drijven.

Bovendien lanceerde ChainLink de YFI/ETH-prijsfeed op zijn mainnet. Hierdoor kregen ontwikkelaars de nodige gegevens om extra markten te creëren rond het Yearn Finance (YFI)-token.


Waarde van LINK gekoppeld aan acceptatie van ChainLink-technologie

In de afgelopen paar maanden is de ChainLink-technologie geïntegreerd op meerdere DeFi-platforms.

Als het gaat om de waarde van LINK is de prijs van de token sterk gecorreleerd met nieuwe partnerschappen die het bedrijf aangaat. Hoe meer grote bedrijven de technologie gebruike, des te beter het is voor de prijs.