XRP golden cryptocurrency
Persbericht

ChatGPT voorspelt: heeft de XRP Koers de Bodem Bereikt en Kan Ripple 1 Euro Waard Worden Deze Winter + Verrassende Onthulling Over Deze Nieuwe Crypto

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In dit digitale tijdperk worden constant nieuwe technologieën ontwikkeld. Een van de meest prominente technologieën van het laatste jaar zijn kunstmatige intelligenties, ook wel AI. Nu begint AI ook toepassingen te krijgen in de wereld van cryptocurrencies.

Grote vermogensbeheerders zoals BlackRock, Vanguard en State Street, gebruiken al jaren AI, zoals het Aladdin platform, om de beste beleggingen te doen namens hun investeerders. Nu AI ook beschikbaar is gekomen voor het publiek hebben wij de populaire chatbot ChatGPT gevraagd een XRP koers voorspelling te doen.

ChatGPT gaf ons een voorspelling op basis van zijn eigen analyses: kan Ripple 100 euro waard worden? Ook gaf de chatbot ons twee nieuwe crypto’s met meer potentie dan de bekende altcoin.

XRP Koers Voorspelling – Kan Ripple De $1,00 Bereiken Voor Het Einde Van Het Jaar 

XRP is de munt van het bekende Amerikaanse technologiebedrijf Ripple Labs die verantwoordelijk is voor de Ripple software waarmee de XRP Ledger is gemaakt. XRP is de token die betalingen op de XRP Ledger ondersteunt.

Het bedrijf wil het betalingsverkeer op de wereld sneller, efficiënter en goedkoper maken. De XRP Ledger wordt op dit moment al gebruikt door verschillende financiële instellingen en banken als American Express en Santander Bank.

Ripple heeft recentelijk een belangrijke rechtszaak gewonnen van de Amerikaanse beurswaakhond, de SEC. Deze rechtszaak was al sinds december 2020 bezig en ging over het feit of XRP als crypto of effect gezien zou moeten worden.

Toen Ripple deze rechtszaak midden juli won, steeg de XRP koers zelfs met meer dan 80%. Helaas is de koers weer terug gezakt naar het niveau van voor deze stijging omdat het SEC in hoger beroep is getreden tegen Ripple.

Door de lage koers van Ripple vroegen wij ChatGPT wat de computer denkt over de XRP koers in de aankomende maanden. Volgens de AI kan de koers van XRP mogelijk de $1,00 bereiken tegen het einde van het jaar. Daarom zou dit weleens het moment kunnen zijn om in de token van Ripple te investeren.

Dit komt doordat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) slechts een kleine kans heeft om in het hoger beroep te winnen. In een hoger beroep wordt er nog eens gekeken naar alle bewijzen en argumenten tegen elkaar.

De twee partijen krijgen beide de mogelijkheid om nog eens hun argumenten te beredeneren. Volgens Ripple CEO Brad Garlinghouse veranderd dit dus niets aan de situatie en is de kans klein dat de uitspraak van de rechter wordt omgedraaid.

Sentiment op de markt en investeringsmogelijkheden

Op dit moment heerst er veel angst op de markt en bijna driekwart van de top 100 crypto’s heeft volgens CoinMarketCap in de laatste week een daling ervaren. De markt is dus toe aan een hoognodige herstelbeweging.

Aangezien het grootste deel van de munten door de vele angst en onzekerheid oversold zijn, kun je ze nu voor een koopje verkrijgen. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de volgende crypto bull run.

Veel beleggers speculeren dat er weer een flinke stijging aan zit te komen waar crypto’s hun ATH (all time highs) van 2020/2021 gaan testen. Daarom is het ook verstandig om naar andere crypto stijgers met potentie te kijken.

Heb je er weleens aan gedacht om naar nieuwe crypto’s te zoeken die op dit moment in de presale zijn? Er komen elke maand duizenden nieuwe munten op de markt en een aantal daarvan zal flink gaan stijgen.

Deze presales brengen veel risico’s met zich mee, maar als het goed uitpakt zijn de rendementen wel een stuk hoger. Met een kleine investering van $1.000 zou je al tonnen kunnen verdienen, net als bij Shiba Inu en Pepe.

Deze nieuwe crypto’s raden wij voor dit moment aan:

Bitcoin BSC (BTCBSC) – Bitcoin variant met Stake-to-Earn mechanisme

Bitcoin BSC is een Bitcoin alternatief dat recentelijk in de presale is beland en wel heel veel aandacht heeft gekregen van investeerders. Dit komt doordat Bitcoin BSC je terugneemt naar 2011 toen de koers van Bitcoin nog op $0,99 stond.

En dat niet alleen, het heeft ook nog eens verbeterde eigenschappen vergeleken met het origineel omdat de munt op de BNB Smart Chain (BSC) is gebouwd. Voor de Binance Smart Chain is namelijk de code van de Ethereum blockchain gebruikt.

Hierdoor gebeuren transacties veilig, betrouwbaar en anoniem. Het verschil is alleen dat de BNB Chain nog sneller en goedkoper is dan die van Ethereum. Ook kan Bitcoin BSC hierdoor gebruik maken van smart contracts, net als bij het Ethereum netwerk.

De Bitcoin BSC presale behaalde in de eerste week al bijna een bedrag van $1,5 miljoen en de teller is inmiddels al boven de $1,75 miljoen geschoten. Dit wijst op een hoog vertrouwen van de crypto community.

Op dit moment zijn er 6,125 miljoen tokens te koop in de presale, net zoveel als er van Bitcoin beschikbaar waren in 2011. De andere 14,455 miljoen tokens zijn te verkrijgen via de staking pool smart contract.

Onze onderzoekers verwachten dat het grootste deel van de presale investeerders hun BTCBSC tokens zullen staken. Hierdoor zal er maar een beperkt aantal tokens beschikbaar zijn tijdens de lancering.

Een beperkt aanbod met een groeiende vraag zorgt voor een prijsstijging, dit is simpel vraag en aanbod principe. Investeer nu in Bitcoin BSC voor maar $0,99 per token en wordt een van de eerste eigenaren van deze nieuwe crypto.

Ga naar de officiële Bitcoin BSC website

Wall Street Memes (WSM) – Populaire meme coin met best verkochte presale

De volgende token die de potentie heeft om hard te gaan stijgen, is de meme coin van Wall Street Memes. Wall Street Memes is een bekend social media platform dat grappen maakt over de financiële wereld.

Wall Street Memes is al 5 jaar bezig en heeft al 538k volgers op Instagram en 573k op X (voorheen Twitter) verzameld. Zelfs Elon Musk heeft op enkele instanties op de memes van WSM gereageerd op wat destijds Twitter was.

De Wall Street Memes presale gaat hard en heeft al meer dan $25 miljoen op weten te halen. Ze zijn nu in hun 30ste en laatste fase voordat ze op de DEX’en en CEX’en lanceren.

De goedkope prijs van $0,0250 heb je al gemist, maar je kunt hem nu nog kopen voor $0,0337. Je hoeft alleen je crypto wallet te verbinden met de website. Stap nu op de hype train en mis deze laatste kans niet om de Wall Street Memes token te kopen. 

Ga naar de officiële Wall Street Memes website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.