ChatGPT AI Chat
Persbericht

ChatGPT voorspelt: Kan Solana 1000 Euro Worden en heeft Deze Nieuwe Crypto Potentie x100 te Gaan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De blockchain van Solana, speciaal bedoeld voor gedecentraliseerde applicaties en crypto-projecten, wordt vaak beschouwd als een concurrent voor Ethereum. Net als de ETH ligt bij de Solana blockchain de focus immers op schaalbaarheid en sterke prestaties. Volgens veel analisten en experts heeft Solana de mogelijkheid om op de lange termijn Ethereum voorbij te streven. Wij stelden ChatGPT, het orakel van de 21e eeuw, de vraag ‘kan Solana 1000 euro worden?’ 

ChatGPT blijkt zeer enthousiast over Solana

De vooruitziende gaven van de AI-chatbot geven aan dat het moeilijk is om met zekerheid te zeggen of Solana $1000 euro waard zal worden, aangezien de prijs van de token beïnvloed wordt door verschillende factoren. Positieve marktomstandigheden en stijgende cryptocurrency-markten zouden volgens ChatGPT de prijs van SOL kunnen ondersteunen.

Solana heeft volgens ChatGPT de nodige voordelen die het een aantrekkelijke token maken. Zo kent Solana een hoge transactiesnelheid, waarbij het mogelijk is om duizenden transacties per seconde te verwerken. Bovendien zijn de transactiekosten laag, omdat dit het aantrekkelijker maakt voor ontwikkelaars om DApps op deze blockchain te ontwikkelen.

Daarnaast zijn de schaalbaarheid en het snel groeiende ecosysteem van Solana grote voordelen, net als het feit dat de blockchain ontwikkeld is om gebruiksvriendelijk te zijn. Zo zijn er voor ontwikkelaars SDK’s en handleidingen beschikbaar om het ontwikkelingsproces gemakkelijker te maken.

Tot slot wil ChatGPT nog kwijt dat Solana de aandacht weet te trekken vanwege zijn technische innovaties en prestaties, en het wordt vaak beschouwd als een veelbelovend platform.

Moet jij nu snel Solana kopen?

Een groei naar een tokenwaarde van $1000 zou echter spectaculair zijn. Vandaag staat Solana op $19.39. Mocht de token tot $1000 stijgen, wat volgens ChatGPT dus zeker niet uitgesloten is, dan krijgen mensen die nu investeren in Solana een winstfactor van x50.

solana koers tradingview

Moet jij je daarom nu als een haas richting de exchanges begeven om zo snel mogelijk Solana aan te schaffen? Waarschijnlijk niet. Een groei met deze factor is bij een token met het formaat van Solana niet binnen een aantal dagen mogelijk. De $1000 halen zal een kwestie van maanden, zo niet (tientallen) jaren worden. 

Wie nu bij Tradingview de verschillende technische indicatoren in de gaten houdt, ziet dan ook dat eigenlijk alle seinen op rood staan. Het is nu een goed moment om de token te verkopen, niet om te kopen. Met name op het gebied van Moving Averages  geven bijna alle indicatoren aan dat verkopen het verstandigst is.

Nieuwe crypto met potentie snel x100 te gaan

Waar de groei van Solana dus waarschijnlijk nog wel een flinke tijd op zich laat wachten, staan er in de presale steeds meer nieuwe crypto tokens te trappelen om hun exchange listing te maken. Deze nieuwe crypto met potentie zal met een (relatief) lage market cap de beurzen gaan bestormen, en heeft mede daardoor de potentien om binnen enkele weken x100 te gaan.

BTC BSC – Gloednieuwe token zorgt voor nodige voordelen

In de afgelopen jaren zijn de nodige Bitcoin varianten gelanceerd op andere blockchains dan die van Bitcoin zelf. Deze tokens volgen vaak de groei van de Bitcoin, maar brengen voordelen van het gebruik van andere chains.

bitcoin bsc

De BTC BSC is zo’n token, die gebruik maakt van het Binance Smart Chain. Deze chain brengt de nodige voordelen met zich mee, zoals lage transactiekosten, schaalbaarheid, een grote diversiteit aan DeFi projecten en stakingmogelijkheden.

Het totale aantal tokens bedraagt 21 miljoen, waarvan er 6,125 miljoen tokens in de presale verkocht zullen worden. Dit moet een soft cap opleveren van $3,96 miljoen, en er bestaat een hard cap van $6,06 miljoen. De (zeer) snelle rekenaar weet dan dat er een presale prijs van $0,99 gehanteerd wordt.

Tokens die niet verkocht worden, zullen worden toegevoegd aan het staking contract. Wanneer je als investeerder je token vasthoudt, krijg je dus extra tokens uitgekeerd. In totaal zullen 14.455.000 tokens op deze wijze uitgegeven worden. Dit biedt de mogelijkheid dankzij BTC BSC een passief inkomen te genereren. 

https://twitter.com/Bitcoinbsctoken/status/1699696572513071605?s=20

In een poging de tokenomics van Bitcoin zoveel mogelijk na te bootsen, zullen deze extra tokens niet de markt overspoelen zodra de launch een feit is, maar worden deze extra tokens gefaseerd uitgegeven over een periode van  maar liefst 120 jaar.

Met de relatief kleine market cap en de lage startprijs, heeft de BTC BSC nog genoeg ruimte om te groeien. Veel analisten en experts sluiten niet uit dat deze token op korte termijn x100 kan halen.

>>> Koop hier jouw BTC BSC tokens! <<<

Wall Street Memes – community token maakt zich op voor Tier1 listings

Een andere token die de aandacht van investeerders flink heeft weten te trekken in de afgelopen maanden, is Wall Street Memes. De $WSM token vloog door de voorverkoop, en kan zich mede daarom nu opmaken voor Tier1 exchange listings.

De WSM is een community meme crypto, die voortkomt uit de Wall Street Bets beweging. Deze groep van kleine investeerders wist zich in 2021 online te verenigen en kon samen de GameStop en AMC rallies neerzetten.

Het was de eerste keer dat de ‘kleine man’ Wall Street te slim af was. Met deze token wil het WSM team hetzelfde doen op de cryptomarkt: een token lanceren voor kleine investeerders en ervoor zorgen dat zij degenen zijn die het meeste profiteren van een gunstig koersverloop.

De community van $WSM is ontzettend groot: over verschillende social media kanalen heeft de token meer dan 1 miljoen volgers. In de presale werd tot nu toe ruim $25 miljoen opgehaald. Goed genoeg voor Tier 1 DEX listings.

Het aantrekkelijke aan deze nieuwe crypto is niet alleen het feit dat de token een grote community aan memers aanspreekt, het zijn ook de tokenomics die de munt interessant maken. 50% van de kapitalisatie zal aan marketing besteed worden (tot nu toe zeer succesvol), terwijl 30% in de vorm van community rewards uitgekeerd zal worden.

tokenomics wsm

Bij deze token zijn geen delen van de opbrengst of flinke tokenpercentages voor het projectteam bestemd. Mede daarom is het een veilige investering: de kans op een rug pull vanuit het projectteam is niet aanwezig.

Wie mee wil doen met deze kleine community token moet snel zijn, want de presale sluit al over 18 dagen. Door nu voor $0,0337 deze token aan te schaffen, krijg je deze nieuwe crypto met potentie x100 te gaan in jouw crypto wallet.

>>> Naar de Wall Street Memes Presale! <<<

LPX – Het nieuwe portaal naar alles wat met Web3 te maken heeft

Het derde nieuwe crypto project dat volgens veel analisten en investeerders de potentie heeft om x100 te gaan, heet Launchpad XYZ. Dit Web3 project heeft haar eigen token, de LPX.

Winnaar worden met Launchpad

Launchpad XYZ wil hét platform worden waarop iedere investeerder zijn handelsdag begint. Of je nu op zoek bent naar het laatste (crypto) nieuws, nieuwe crypto, DeFi projecten of Play-to-Earn games: op Launchpad XYZ kun je ze allemaal vinden. Dankzij het gebruik van AI is al het nieuws bovendien gepersonaliseerd: je krijgt alleen te zien wat voor jou interessant is.

Een ander onderdeel van dit AI crypto project is de Launchpad Quotient. Dit programma stelt aan de hand van meer dan 400 verschillende datapunten een lijst samen van de beste tokens om in te investeren – wederom middels AI gepersonaliseerd op jouw interesses en handelsstijl.

Voor nieuwe investeerders heeft Launchpad XYZ een educatief programma, dat op eenvoudige wijze alle mogelijkheden uitlegt die Web3 te bieden heeft. Bovendien is het programma speciaal toegespitst op verstandig (en winstgevend) investeren. Hiermee wil Launchpad een brug slaan tussen Web2 en Web3, en zodoende een miljoenenpubliek trekken.

Voor extra opties op Launchpad XYZ, of om te traden op de eigen exchange, heb je de LPX token nodig. Het valt te voorzien dat deze met de groei van het platform flink in waarde zal stijgen.

Koop je de token nu voor $0,0454 in de presale, dan krijg je verschillende extra voordelen. Zo mag je als vroege investeerder deel uitmaken van de Alpha Call Telegram groep Launchpad Signals. Op dit kanaal worden de beste beurstips gedeeld. De beste Launchpad tip tot nu toe was de aanbeveling LINQ te kopen op 10 augustus. Deze token ging vervolgens x7000(!)

Wie in Launchpad investeert, kan veel meer dergelijke calls verwachten. Een investering in de platform betaald zich dus vanzelf terug, ook als de LPX token zelf niet x100 weet te gaan. Wie slim is, koopt de token dus in de presale.

Disclaimer: Crypto is een investering met een hoog risico, je kunt je inleg verliezen. Dit artikel is informatief geschreven en biedt geen financieel advies.

>>> Bezoek Launchpad XYZ <<<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.