Nieuws, Trending

China update cryptocurrency ranglijstenChina heeft zijn laatste cryptocurrency ranglijst geüpdatet. Vorige maand werd er bekend gemaakt dat EOS op rang 1 stond en BTC op rang 18. In deze geüpdate lijst behoudt EOS zijn plek. BTC stijgt wel; deze staat nu op plaats 15.


Negende editie

Inmiddels is dit de negende editie van de ranglijst. Vorig jaar werd deze ranglijst geïntroduceerd waardoor er inmiddels veel is veranderd in de rangorde. Opvallend is dat EOS zijn toppositie weet te behouden, met name door de achterliggende blockchain.


Opnieuw bekeken

De laatste ranglijst verscheen in december 2018. In deze nieuwe editie zijn er een aantal punten opnieuw bekeken. Hierdoor komen sommige cryptocurrencies op net wat andere plaatsen uit dan voorheen. Zo is Bitcoin (BTC) drie plaatsen omhoog gegaan en behoudt EOS zijn positie. Ook Ethereum (ETH) behoudt zijn positie.Ethereum

Ethereum (ETH) weet in deze editie zijn positie te behouden, waardoor hij op de tweede plek blijft. Na de Constantinople hard fork zal dit echter, in de tiende editie, kunnen veranderen.


Ripple

Ripple (XRP) weet zijn plaats helaas niet te behouden. Zo stond deze op de negentiende plaats in de vorige editie, waar die nu op de twintigste plaats staat.