Nieuws, Trending

Coinbase CEO: 1 miljard mensen zullen in Crypto investeren

De CEO van crypto exchange Coinbase genaamd Brian Armstrong voorspelt dat het aantal mensen dat in cryptocurrency gelooft enorm zal groeien. Armstrong verwacht dat het aantal van 40 miljoen naar 1 miljard zal groeien in de komende vijf jaar.

1 miljard mensen zullen in cryptocurrencies investeren

In een interview voorspelt Armstrong dat de cryptocurrency wereld en het totale aantal cryptocurrencies enorm zal groeien. Armstrong verwacht dat steeds meer commerciële organisaties hun eigen crypto tokens zullen gaan ontwikkelen. Hij vertelt dat elk groot bedrijf de tokens uit gaat geven als een nieuw soort aandeel. “Het is logisch dat elk bedrijf een eigen token heeft. Elk open source project, elk goede doel, mogelijk elk fonds of nieuwe soorten gedecentraliseerde organisaties en apps, ze zullen allemaal hun eigen tokens hebben. ” – Armstrong

Coinbase gaat in de toekomst honderden crypto’s aanbieden

Armstrong vertelt dat de kwestie van regulering een cruciale factor is van de enorme groei. Er moet goede regelgeving wil de cryptocurrency wereld groeien. De CEO van Coinbase noemt de regulering voor nu nog “een grote open vraag” en hij vertelt dat het nog te bezien is of de meerderheid van de crypto tokens als effecten zal worden erkend. Wel laat hij weten dat Coinbase het gevoel heeft dat een heel groot deel van de cryptocurrencies als effecten aangemerkt kunnen worden. Armstrong voegt daaraan toe dat de cryptocurrency exchange Coinbase in de toekomst honderden en mogelijk zelfs miljoenen verschillende cryptocurrencies zal aanbieden.

Coinbase ondersteunt Britse pond

Om een volledig gereguleerde exchange te worden heeft Coinbase een aantal bedrijven overgenomen, zoals:
  • Keystone Capital Corp
  • Venovate MarketPlace
  • Digital Wealth LLC
Deze overnames kan Coinbase helpen om later uit te breiden naar niet crypto producten Eerder deze week kondigde Coinbase aan dat het de Britse pond zal ondersteunen. Britste klanten kunnen nu de altcoins Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin en Bitcoin Cash voor Britse ponden kopen en verkopen. Eerder was dit alleen mogelijk voor Bitcoin.