Regulatie Nieuws, Ripple Nieuws

Regulatie Nieuws, Ripple Nieuws

Coinbase CEO: Ripple staat er goed voor in de rechtszaak

Steeds meer mensen lijken de kant te kiezen van Ripple in de rechtszaak tegen de SEC. Ook de CEO van Coinbase, genaamd Brian Armstrong vertelt dat Ripple er goed voor staat. XRP investeerders vragen de CEO nu om de token te relisten op Amerika’s grootste exchange.


Steun groeit voor Ripple in rechtszaak

De Ripple vs SEC-rechtszaak blijft verder slepen en beide partijen blijven nieuwe argumenten aanvoeren. Veel crypto fans geloven echter dat Ripple de overhand heeft in de zaak. Dit vanwege de verklaring van de voormalige SEC-directeur William Hinman en de opvallende gelijkenissen met Ethereum die wel met een vergelijkbare bedrijfsstructuur weg komen. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft ook laten weten dat hij vindt dat Ripple het goed doet in de rechtszaak. Hij zei:

“De Ripple-zaak lijkt beter te gaan dan verwacht. Ondertussen realiseert de SEC zich dat het aanvallen van crypto politiek gezien onpopulair is (omdat het consumenten schaadt).”

Toen SEC in december voor het eerst de rechtszaak tegen Ripple aanspande, zei iedereen dat dit het einde was voor de XRP-token. Naarmate de zaak vorderde realiseerden mensen zich dat de financiële waakhond helemaal niet de belangen van het publiek lijkt te behartigen en kozen ze de kant van Ripple.

Coinbase is ook een van de slachtoffers van de SEC-vendetta. De regelgevende instantie dwong de crypto exchange om zijn plannen voor een leen-product te laten vallen. Dit was ondanks dat de crypto-exchange zes maanden lang met het bureau probeerde te communiceren.


XRP-gemeenschap wil dat Coinbase XRP opnieuw aanbiedt

Ondanks de rechtszaak blijft Ripple nieuwe partnerschappen aangaan en breidt het zijn overmakingsactiviteiten uit buiten de VS. De rechtszaak belemmert de voortgang van Ripple dus minder dan gedacht, aangezien meer dan 90% van zijn bedrijven zich buiten de VS bevinden. De XRP prijs kreeg echter wel een grote klap toen de munt massaal werd verwijderd van Amerikaanse exchanges. Dus nu Armstrong zijn steun voor Ripple toont, eist de XRP-gemeenschap een re-list op de exchange.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten