Newsbit

Ripple (XRP)

Coinbase gaat Ripple Airdrop toch ondersteunen

Ripple (XRP)

Alle klanten van Coinbase zullen toch de Flare airdrop gaan ontvangen.


Coinbase gaat toch Flare ondersteunen

Vorige week zei Flare Network, het bedrijf dat alle XRP-houders een equivalent aantal Spark tokens zal sturen, dat Coinbase waarschijnlijk te laat was om zijn klanten deel te laten nemen aan de airdrop.

Echter, vandaag kondigde Coinbase aan dat het ten slotte toch de Spark-airdrop zal ondersteunen.

“Als je een in aanmerking komende klant bent met XRP-saldo op Coinbase of Coinbase Pro op de momentopname-datum van 12 december 2020 ontvang je Spark-tokens van Coinbase op een latere datum na het Flare-netwerk. lancering ”, luidt de juichende aankondiging op de Coinbase-blog, die vandaag is gepost.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Sommige jurisdicties doen misschien niet mee

Let wel, er is nog wel een hindernis. Coinbase is namelijk verplicht aan toezichthouders toestemming te vragen of ze de token mogen vermelden. Dat geld voor bepaalde jurisdicties.

Dus zelfs als Coinbase de airdrop ondersteunt, komen bepaalde klanten mogelijk niet in aanmerking voor het ontvangen van de munten.

“Onze beslissing om activa te ondersteunen vereist een aanzienlijke technische en nalevingsbeoordeling en kan in sommige rechtsgebieden onderworpen zijn aan goedkeuring door de regelgevende instanties. We kunnen daarom niet garanderen wanneer en of Spark op dit moment beschikbaar zal zijn voor distributie in een specifiek rechtsgebied ”, zei hij.

Welke jurisdicties ondersteunen de airdrop? Dat is nog niet duidelijk. Andere exchanges die de airdrop ondersteunen, zijn onder meer Kraken, Binance, Bitfinex, Bithumb, Bittrex, eToro, Huobi, OKEx en Poloniex.

Er is trouwens geen garantie dat deze Spark-tokens ook maar iets waard zullen zijn.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top