Nieuws, Trending

Coinbase voegt crypto token 0x (ZRX) toe

Vlak na de het toevoegen van ondersteuning voor de 0x token (ZRX) op Coinbase Pro, staat Coinbase al haar gebruikers toe de cryptotoken te verhandelen.

ZRX-logoCoinbase voegt 0x (ZRX) token toe

De exchange kondigde dinsdag aan dat (bijna alle) gebruikers van Coinbase de nieuwe cryptocurreny ZRX kunnen kopen en verkopen. 0x is de eerste ERC-20 token die is toegevoegd door de Amerikaanse crypto exchange. Het toevoegen van 0x is de eerste stap naar een groter aanbod van crypto’s op Coinbase. In de toekomst kunnen we meer ERC tokens verwachten op de Amerikaanse cryptocurrency exchange. Coinbase is Amerika’s grootste crypto exchange en het toevoegen van een cryptocurrency is dus belangrijk nieuws. We de ZRX koers dan ook enorm stijgen, namelijk met bijna 30 procent. Niet zo gek dat crypto experts dit het Coinbase effect noemen. Coinbase doet er alles aan om haar gebruikers te informeren over wat de nieuwe munt nou precies is. Ook probeert de exchange haar gebruikers meer leerzame informatie te verschaffen over cryptocurrencies in het algemeen. Coinbase zegt hierover het volgende: “We investeren in nieuwe tools om mensen te helpen cryptocurrencies te begrijpen en te verkennen”, De coinbase website beschikt nu over een informatiepagina voor de 0x-token, evenals een meer algemene educatieve pagina over cryptocurrencies in het algemeen.”

0x (ZRX) ziet koers enorm stijgen

De nieuw toegevoegde cryptocurrency kent dus een bewogen week. Hieronder in de afbeelding zien we de ZRX koers van deze week. Hier zien we heel duidelijk 2 pieken. De eerste piek ontstond op 12 oktober, toen werd aangekondigd dat ZRX toegevoegd ging worden op Coinbase pro. De tweede piek is vandaag, dat komt omdat 0x (ZRX) vandaag live gaat op de Coinbase exchange. Op het moment van schrijven ligt de ZRX koers rond de $0,918 dollar. Dat is ongeveer 15,7 procent hoger dan een dag geleden.   zrx, 0x koers   Koop 0x (ZRX) | IDEAL