coinmerce
Exchange

Coinmerce omarmt Padel met nieuw partnership Sten Richters

Het Nederlandse crypto-platform Coinmerce onderstreept haar toewijding aan het populaire padel door de Nederlandse padel kampioen Sten Richters, voormalig-Grand Slam speelster Rosalie van der Hoek en de veelbelovende Jorrit Notenboom te sponsoren. Momenteel sponsort Coinmerce ook al Steffie Weterings, de Nederlandse nummer 1 speler van de vrouwen. Zo bundelen we alle krachten binnen padel en zorgen we dat we gezamenlijk met de Nederlandse topspelers naar de wereldtop gaan.

Hij is met zijn 24 jaar nog relatief jong, maar Sten Richters bestormt nu al de padelbanen met zijn talent en techniek. Hij weet als geen ander dat je door hard werken en goede samenwerking de top kunt bereiken. Coinmerce deelt deze passie en gaat daarom graag met hem mee de baan op. Als officiële partner zal Coinmerce pronken op de tenues, op de baan in binnen- en buitenland.

Richters is onderdeel van Team X3. Binnen dit team zien wij ook dezelfde passie en ambitie bij topspelers Rosalie van der Hoek en Jorrit Notenboom. Waar Van der Hoek (29) jarenlang succesvol was in de tennis, is ze sinds vorig jaar overgestapt op padel, en met succes: inmiddels is ze de nummer 3 van de Nederlandse vrouwen en gaat ze onze Steffie achterna. Ze heeft al meerdere Premier Padel toernooien gespeeld en is hard op weg om naar de top te gaan. Toptalent Notenboom is met zijn jonge leeftijd (21) al zeer succesvol in padel en sluit nu de Nederlandse top 10. Met deze drie topspelers zal Coinmerce regelmatig op het podium te zien zijn bij de padelbaan.

Ook sponsort Coinmerce al jaren het PadelPark 21. Hier zijn ook de eigen medewerkers van het bedrijf regelmatig op de baan te vinden. De passie voor padel is dan ook groot en de ambitie om hierin te groeien nog groter. Hierom steunen ze dan ook graag de toppers van Nederland en het veelbelovende talent om padel niet alleen binnen ons eigen land maar ook daarbuiten nog groter te maken.