NFT Nieuws

Community van ApeCoin krijgt aparte BAYC NFT-Marktplaats

Naar verluidt heeft de ApeCoin-community 3 voorstellen gekregen om over te stemmen. Deze voorstellen gaan over een aparte NFT-marktplaats voor ‘Apes powered by ApeCoin’.

ApeCoinDAO NFT-Marktplaats

De NFT-marktplaats genaamd ‘Magic Eden’ stelde eerder al voor om de ApeCoinDAO-marktplaats voor de ApeCoin-community te bouwen. Het doel hiervan was om de transactiekosten te verlagen, de gebruikerservaring te vergroten én het APE-hulpprogramma te vergroten.

Er staat nu een voorstel open, van vandaag 16 september tot 22 september, waarin gekozen wordt voor het bouwen van een ApeCoinDAO-marktplaats. Dit voor houders van ApeCoin met als doel om ApeCoinDAO NFT’s te verhandelen. HIeronder vallen onder andere BAYC, MAYC, BAKC en Otherside Otherdeeds-NFT’s. Een groot voordeel van zo’n marktplaats is de transactieverlaging met circa 0.75%.

Opvallend is echter dat het voorstel niet zo goed ontvangen wordt. In feite heeft 85% van de gebruikers tegen het voorstel gestemd.

Een ander voorstel waar over gestemd wordt komt echter veel beter uit de voeten. Zo heeft het voorstel van Snag Solutions ‘AIP-98: A Community-First ApeCoin DAO Marketplace Proposal – Brand Decision’ ruim 99.7% stemmen voor gekregen en maar een kleine 0.3% tegen. Een belangrijke reden hiervoor is dat het voorstel ongeveer 50% goedkoper is dan die van Magic Eden, maar vrijwel dezelfde voordelen biedt.

Het derde voorstel, genaamd ‘AIP-87: NFT + IP Marketplace / Yuga Labs + Otherside Partner NFT Collections – Ecosystem Fund Allocation’ gaat in stemmen vrij gelijk op. Er is circa 56.6% tegen gestemd en 43,3% voor. Het voorstel loopt echter nog waardoor hier nog verandering in zou kunnen komen.

De ApeCoin-community zal een voorstel gaan selecteren dat in hun voordeel is, de kosten verlaagt en het APE-nut vergroot. Het is hiermee nog niet bekend welk voorstel uiteindelijk gekozen zal worden.

NFT nieuws

Iemand betaalde zojuist 4,5 miljoen dollar voor een CryptoPunk NFT Iemand betaalde zojuist 4,5 miljoen dollar voor een CryptoPunk NFT
Iemand leende 1,3 miljoen dollar aan Ethereum met Mutant Ape NTFs als onderpand Iemand leende 1,3 miljoen dollar aan Ethereum met Mutant Ape NTFs als onderpand
Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten