Bored ape
ApeCoin, NFT

Community van ApeCoin krijgt aparte BAYC NFT-Marktplaats

Naar verluidt heeft de ApeCoin-community 3 voorstellen gekregen om over te stemmen. Deze voorstellen gaan over een aparte NFT-marktplaats voor ‘Apes powered by ApeCoin’.

ApeCoinDAO NFT-Marktplaats

De NFT-marktplaats genaamd ‘Magic Eden’ stelde eerder al voor om de ApeCoinDAO-marktplaats voor de ApeCoin-community te bouwen. Het doel hiervan was om de transactiekosten te verlagen, de gebruikerservaring te vergroten én het APE-hulpprogramma te vergroten.

Er staat nu een voorstel open, van vandaag 16 september tot 22 september, waarin gekozen wordt voor het bouwen van een ApeCoinDAO-marktplaats. Dit voor houders van ApeCoin met als doel om ApeCoinDAO NFT’s te verhandelen. HIeronder vallen onder andere BAYC, MAYC, BAKC en Otherside Otherdeeds-NFT’s. Een groot voordeel van zo’n marktplaats is de transactieverlaging met circa 0.75%.

Opvallend is echter dat het voorstel niet zo goed ontvangen wordt. In feite heeft 85% van de gebruikers tegen het voorstel gestemd.

Een ander voorstel waar over gestemd wordt komt echter veel beter uit de voeten. Zo heeft het voorstel van Snag Solutions ‘AIP-98: A Community-First ApeCoin DAO Marketplace Proposal – Brand Decision’ ruim 99.7% stemmen voor gekregen en maar een kleine 0.3% tegen. Een belangrijke reden hiervoor is dat het voorstel ongeveer 50% goedkoper is dan die van Magic Eden, maar vrijwel dezelfde voordelen biedt.

Het derde voorstel, genaamd ‘AIP-87: NFT + IP Marketplace / Yuga Labs + Otherside Partner NFT Collections – Ecosystem Fund Allocation’ gaat in stemmen vrij gelijk op. Er is circa 56.6% tegen gestemd en 43,3% voor. Het voorstel loopt echter nog waardoor hier nog verandering in zou kunnen komen.

De ApeCoin-community zal een voorstel gaan selecteren dat in hun voordeel is, de kosten verlaagt en het APE-nut vergroot. Het is hiermee nog niet bekend welk voorstel uiteindelijk gekozen zal worden.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?