Nieuws

CPChain (CPC) gaat samenwerken met BMW China


Shanghai Wurong Intelligence Technology Co. Ltd, het bedrijf achter CPChain, kondigt een samenwerking aan met BMW China.


CPChain start samenwerking met BMW China

CPChain bouwt de infrastructuur voor de next generation IOT (Internet Of Things) . Ze bouwen een dataplatform voor IOT systemen (denk aan zelfrijdende auto’s, smart cities, etc.) in combinatie met gedistribueerde opslag, encryptieberekeningen en blockchaintechnologieën. CPChain is een veelbelovende oplossing voor een reeks uitdagingen van de huidige IOT-systemen. Dankzij CPChain worden de connectiekosten van apparaten verlaagd, privacygegevens worden beschermd en de waarde van IOT-gegevens wordt gemaximaliseerd.

In juni 2018 startte de samenwerking tussen CPChain en BMW. Na een aantal onderhandelingen, ontwikkelde CPChain een reeks technologische oplossingen voor BMW China. Hier is het automerk erg blij mee en het bedrijf ziet dan ook veel waarde in een samenwerking met CPChain.

In de toekomst zal CPChain bezig gaan met het ontwikkelen van betrouwbare en effectieve blockchain-oplossingen voor BMW. Het eind doel is om van de blockchain een waardevolle tool te maken.