XRP
Ripple

Crypto Analist: Als dit gebeurt, kan de Ripple (XRP) koers naar $4,50 schieten

Crypto-analist EGRAG heeft recentelijk aangegeven dat XRP een vergelijkbaar groeipatroon laat zien als tussen eind 2020 en begin 2021. Als deze trend doorzet, zou dit kunnen wijzen op een indrukwekkende stijging van maar liefst 783%, met een verwachte piekwaarde van $4,5.

De XRP analyse van EGRAG

In een recente publicatie op social media platform X beschrijft EGRAG twee specifieke groeipatronen bij XRP: de Mini Ascending Triangle (Mini AT) en de Mega Ascending Triangle (Mega AT). De Mini AT, gemarkeerd met een witte pijl, vertegenwoordigt een bescheiden stijging, terwijl de Mega AT, aangegeven met een blauwe pijl, wijst op een aanzienlijke rally. Uit EGRAG’s analyse blijkt dat de Mini AT vaak voorafgaat aan de Mega AT. Interessant is dat na de vorming van de Mega AT, XRP een aanzienlijke rally ervaart, die zelfs de eerdere winsten van de Mega AT overtreft.

Uit EGRAG’s analyses blijkt dat tussen november 2020 en april 2021 XRP een specifiek patroon volgde. Op 24 november 2020 bereikte XRP een hoogtepunt van $0,7900, wat duidde op de vorming van de Mega AT. Echter, kort na dit hoogtepunt, daalde de waarde van XRP scherp naar $0,1700 op 29 december 2020. Deze daling viel samen met de SEC-rechtszaak tegen Ripple. Na deze tegenslag kende XRP een indrukwekkende opleving en bereikte een piek van $1,9669 op 14 april 2021.

EGRAG suggereert dat XRP opnieuw een bekend patroon volgt. Uit zijn grafische analyses blijkt dat XRP de Mini AT-fase doorliep toen de waarde op 13 juli steeg naar $0,93, mede dankzij een juridische overwinning. Echter, net zoals in eerdere gevallen, onderging XRP een correctie die nog steeds aanhoudt. Hoewel XRP sinds april 2021, toen het piekte op $1,9669, een dalende trend heeft laten zien, doorbrak het deze neerwaartse trend tijdens de rally van 13 juli. Momenteel lijkt XRP deze trendlijn opnieuw te benaderen en mogelijk voort te zetten.

XRP is klaar voor een prijsstijging naar $4,50

De analist, EGRAG, is ervan overtuigd dat XRP zich voorbereidt op de vorming van de Mega AT, met een verwacht doel van $1,5. Na het bereiken van deze mijlpaal voorziet hij een significante rally richting een piek van $4,5. Op dit moment staat de koers van XRP op $0,5095, wat een daling van 2,27% vertegenwoordigt in de laatste 24 uur. Voor XRP om de beoogde $4,5 te bereiken, zou het een indrukwekkende groei van 783% moeten realiseren. EGRAG benadrukt echter dat hij geen concrete tijdlijn heeft voor deze voorspelling, maar eerder een mogelijke koersontwikkeling schetst.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Bekende XRP advocaat reageert fel op kritiek ex-SEC voorzitter
Waarom kocht Ripple 700 miljoen aan XRP tokens terug?
XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%