Bitcoin goud
Persbericht

Crypto Analist: BTC Koers Kan 12% Dalen Voor Grote Uitbraak, Herhaling Van Post-Halving Rally?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin is nog altijd flink aan het dalen nu het al meer dan 8% minder waard is dan een week geleden. Toch voorspelt een crypto analist nu een grote uitbraak als gevolg van de recente Bitcoin halving.

De Bitcoin koers lijkt de maand september slecht begonnen te zijn nu het al meer dan 8,4% gedaald is over de afgelopen week. Het verlies van Bitcoin over de afgelopen maand is daarmee gegroeid naar 9,7%.

Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze moeilijkheden sprak een bekende crypto analist zich echter positief uit over de nabije toekomst van Bitcoin.

Crypto analist wijst op Bitcoin uitbraak

Sinds dat de Bitcoin halving plaatsvond op april van 2024 is er volop gespeculeerd over een mogelijke rally voor de Bitcoin koers. Historische data liet namelijk zien dat het een aantal maanden kan duren voordat het effect van deze Bitcoin halving in gang treedt.

Toch lijkt dit optimisme over deze nieuwe rally steeds verder af te nemen nu de Bitcoin koers, 135 dagen na deze halving, nog altijd geen sterke cijfers noteert.

Een bekende crypto analist genaamd Degengambleh gaf onlangs aan hoe het tot wel 400 dagen kan duren na de Bitcoin halving voordat de Bitcoin koers daadwerkelijk een aanzienlijke rally door kan maken. Hij voegde hieraan toe dat hij voorlopig geen Bitcoin ging verkopen om die reden.

In de tweet van DegenGambleh is duidelijk te zien dat de grootste pieken die ontstaan na de Bitcoin halving dus honderden dagen op zich laten wachten.

Het is een belangrijk teken dat gebruikers niet moeten schrikken van de huidige neerwaartse trend van Bitcoin. Er is zelfs een reële kans dat de Bitcoin koers met een verder 12% gaat dalen voordat het zijn weg omhoog weer vindt.

Technische indicatoren wijzen op verder dalingen Bitcoin koers

De RSI van Bitcoin weet nog altijd niet te overtuigen met een waarde van 45, en ook het MACD-histogram geeft een verkoopsignaal af met een waarde van -635. Daarnaast is de BTC koers nu ook onder al zijn EMA’s uitgezakt.

RSI van Bitcoin weet nog niet te overtuigen – bron: TradingView

Het is een belangrijk teken dat de Bitcoin koers binnenkort verder kan zakken, mogelijk zelfs richting de ondersteuning bij de $ 50.000.

Bitcoin investeerders zullen vanaf dat moment geduld moeten hebben en niet in paniek raken want historische data geeft aan dat het nog meer dan 100 dagen kan duren voordat het effect van de Bitcoin halving in gang treedt.

Ondanks dat het verkopen van Bitcoin misschien niet de juiste keuze is kan het wel slim zijn om je portfolio te diversifiëren met andere altcoins nu Bitcoin in de komende weken nog verder kan gaan consolideren.

Steeds meer investeerders kiezen er om deze reden voor om hun portfolio te diversifiëren met nieuwere meme coins of zelfs presale tokens. Deze tokens zijn namelijk te koop tegen grote kortingen en kunnen hun vroege investeerders vaak aanzienlijke winsten opleveren.

Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de beste presale tokens van dit moment. Alledrie deze projecten zijn in staat om explosieve stijgingen door te maken zodra ze live gaan op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief succesvol met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe (PEPE) alternatief dat al snel de nodige populariteit wist te verzamelen door zijn unieke waarde propositie. Dit project is er namelijk in geslaagd om als een van de eerste meme coins zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen. Hiermee oogt het om de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. 

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained staat volledig in het teken van snelle transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee lost het dus een aantal van de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains op die steeds vaker te maken krijgen met langzame transacties en hoge transactiekosten. Dit project vormt daardoor ook meteen een uitstekende launchpad voor de nieuwe meme coins en andere kleine crypto’s die het steeds moeilijker krijgen op deze dure en trage Layer 1 blockchains.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Deze unieke Layer 2 blockchain is echter niet de enige reden waarom gebruikers ervoor kiezen om massaal te investeren in dit populaire presale project. Dit project is namelijk ook in staat om zijn gebruikers extra hoge staking beloningen aan te bieden. Ondanks dat er al meer dan 900 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet is er nog altijd een APY te verdienen van maar liefst 175 procent. Het grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van dit project. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 11,4 miljoen opgehaald en komt hiermee snel in de buurt van zijn volgende doel. Dit betekent ook dat de huidige prijs van $ 0,0094603 per PEPU token binnenkort verder gaat stijgen. Er is dus geen tijd te verliezen voor geïnteresseerde kopers om zich aan te sluiten bij dit populaire crypto project. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin project lanceert unieke MemeVault

Net als Pepe Unchained weet ook Crypto All-Stars zich te onderscheiden van vele concurrenten door zijn unieke waarde propositie. Dit project is er namelijk in geslaagd om een crypto project te ontwikkelen waar alle grote meme coins samenkomen onder één dak. Dit is nog nooit eerder voorgekomen in de crypto markt. 

Crypto All-Stars biedt zijn gebruikers een MemeVault ecosysteem aan waarin grote meme coins zoals DOGE, PEPE en SHIB kunnen worden gestaked in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van de native STARS token, een token die ook kan worden vastgezet binnen de MemeVault van Crypto All-Stars. Gebruikers die de STARS token vastzetten komen zelfs in aanmerking voor extra hoge staking beloningen die soms zelfs wel drie keer zo hoog zijn als die van de normale meme coins.

Met Crypto All-Stars kan men profiteren van een veilig project, aangezien het volledig geauditeerd is door SolidProof. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics. Zo zal 20% van de token voorraad apart gezet worden voor de presale, 25% voor staking tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem. 

De presale van Crypto All-Stars is nog niet zo lang live, maar heeft inmiddels al wel meer dan $ 900.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,001491 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra het volgende doel van $ 1,1 miljoen wordt behaald. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game gaat viraal door zijn connectie met de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game die al snel viraal wist te gaan door zijn connectie met de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Deze crypto game maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om te wedden op meme karakters die het tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs. Op deze manier weet het project de passie en hype van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin.

Om mee te doen aan de crypto game van The Meme Games zullen gebruikers de native MGMES token moeten kopen. Op het moment dat ze deze token hebben gekocht zullen ze de keuze krijgen uit 5 meme karakters. Op het moment dat ze een meme karakter kiezen dat een gouden medaille wint zullen ze een 25% bonus ontvangen over hun initiële aankoop.

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier voor gebruikers om crypto beloningen te ontvangen binnen dit unieke meme coin project. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om tokens te staken in het staking systeem van The Meme Games. Hier is op dit moment zelfs nog een APY te verdienen van maar liefst 470%. Inmiddels zijn er ook al meer dan 21 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al $ 400.000 aan vroege investeringen weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment nog $ 0,0094 per stuk, maar deze prijs zal in de komende dagen verder gaan stijgen op het moment dat de prijs door zijn volgende fase ingaat. MGMES tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.