Ripple_PB
Ripple

Crypto analist voorspelt: Ripple (XRP) koers spoedig naar $1,05

In oktober zag de XRP koers een aanzienlijke stijging, in lijn met de algemene trend in de cryptomarkt, maar in november liet de prijsdynamiek van deze populaire altcoin te wensen over.

Een vooraanstaande technische analist suggereert nu dat de bodem van de huidige prijscorrectie in zicht kan zijn, wat zou kunnen leiden tot een nieuwe rally voor de munt. Deze analyse is gebaseerd op de vijf golven structuur, een hulpmiddel dat technische analisten gebruiken om cruciale prijsniveaus van aandelen of cryptocurrencies te identificeren.

Turbulente weken voor XRP

De afgelopen weken kenmerkten zich door aanzienlijke schommelingen in de prijs van XRP. Halverwege oktober zag de munt een lokaal dieptepunt van minder dan $0,48. Daarna startte er een opmerkelijke rally die de waarde van XRP in minder dan drie weken met 52% deed toenemen, tot bijna $0,73. Echter, na het bereiken van deze piek onderging XRP een correctie, waarbij de koers kortstondig daalde tot onder de $0,60, gevolgd door een licht herstel. In de laatste 24 uur lijkt de koers zich te stabiliseren rond de $0,62, met een bescheiden stijging van 1,1%.

De vraag die nu speelt is: wat kunnen we in de toekomst verwachten van XRP? In dit artikel gaan we dieper in op de voorspellingen van een gerenommeerde crypto-analist, bekend onder de naam ‘Dark Defender’, over de prijsontwikkeling van XRP.

Analist voorspelt: XRP koers richting $1

Dark Defender heeft aangegeven dat XRP momenteel in een ‘oververkochte’ staat verkeert. Dit betekent dat de huidige koers van de munt relatief laag is in vergelijking met zijn historische prijsbewegingen. De analist merkt op dat XRP een stabilisatie heeft getoond boven de $0,61, wat de zogenaamde “5 wave”-structuur valideert. Deze structuur wordt vaak gebruikt in technische analyse om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen. Op basis van deze methodiek voorziet Dark Defender een mogelijke rally voor XRP, met doelkoersen van $0,87 en $1,05.

Fibonacci niveaus tonen $0,62 als cruciaal weerstandsniveau voor XRP

In onderstaande figuur is de 1 dagelijkse prijsgrafiek van XRP te zien samen met de bekende Fibonacci levels. Deze niveaus geven belangrijke prijzen weer die een mogelijke weerstand en ondersteuning kunnen bieden voor de koers van de altcoin. Volgens deze Fibonacci reeksen moet XRP ondersteuning vinden op een prijsniveau van $0,627 alvorens we mogelijk een rally kunnen verwachten tot $0,688 en mogelijk zelfs hoger. 

Conclusie

Na een aanzienlijke stijging in oktober en daaropvolgende correctie in november, lijkt de XRP koers zich nu te stabiliseren. Een vooraanstaande technische analist, Dark Defender, ziet tekenen van herstel en voorspelt een mogelijke rally voor XRP, met doelkoersen van $0,87 tot $1,05, gebaseerd op de ‘5 wave’-structuur en Fibonacci-niveaus. Deze analyse suggereert dat XRP zich op een keerpunt bevindt, met potentieel voor aanzienlijke prijsstijgingen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ripple (XRP) of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers