SHIB, Shiba inu
Shiba inu

Crypto analist voorspelt: Shiba Inu is klaar voor prijsstijging van 300%

De positiviteit rondom Shiba Inu (SHIB) lijkt weer terug te keren. Na een sterke start van de maand volgde een periode van daling, maar in de laatste week heeft de cryptomunt bijna 10% winst geboekt.

Opmerkelijk is dat het huidige marktgedrag veel weg heeft van de bull run die we in 2021 zagen. Wat kan dit betekenen voor de koers van Shiba Inu?

Is SHIB klaar voor een prijsstijging van 300 procent?

Crypto analist Rekt Capital merkte de historische patronen op en voorspelt een gunstige toekomst voor de token. De analist vertelt zelfs dat het mogelijk is dat Shiba Inu weer zijn oude hoogste punt ooit zal opzoeken.

Tijdens de rally in 2021 bereikte de token een indrukwekkende all-time high (ATH) van $0.000088, wat SHIB tot een van de snelst groeiende cryptocurrencies ooit maakte. Indien Shiba Inu weer tot deze piek zou stijgen, zou dit een toename van bijna 300% ten opzichte van de huidige koers betekenen.

Vanuit technisch oogpunt ziet de toekomst er ook rooskleurig uit, zeker nu de munt het $0.000026 niveau heeft doorbroken. Volgens Rekt Capital benadrukt deze beweging niet alleen de veerkracht van SHIB maar dient het ook als een teken dat de token gereed is voor een aanzienlijke prijsstijging.

Shiba Inu verovert Europa

De recente opleving van het netwerk wordt weerspiegeld in het zoekvolume. In Europa heeft Shiba Inu een explosieve groei in populariteit doorgemaakt, waardoor het nu de op één na meest gezochte cryptocurrency is.

Bitcoin (BTC) blijft nog altijd de leider. Echter, heeft de toenemende interesse Shiba Inu boven andere gevestigde namen zoals Ethereum (ETH) en Dogecoin (DOGE) geplaatst, wat aantoont dat de aantrekkingskracht van meme coins verre van afnemend is. 

Recent onderzoek wijst uit dat de belangstelling voor Shiba Inu niet alleen beperkt blijft tot Europa, met een wereldwijde toename in zoekopdrachten en een bijzondere populariteit in landen zoals Pakistan, Canada, en Nigeria.

Nog 1 dag: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 1 Dag Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Beslissend moment: Cruciale uren aangebroken voor Bitcoin