Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu blijkt populairste crypto in Europa, direct na Bitcoin

2024 heeft zich ontpopt als het jaar van Shiba Inu (SHIB). Deze meme coin begon eind februari aan een indrukwekkende opmars, met een stijging van meer dan 400%.

Dankzij deze opmerkelijke prestatie heeft SHIB de aandacht weer volledig naar zich toegetrokken, en is het momenteel de op een na meest gezocht naar cryptocurrency in Europa.

Shiba Inu is extreem populair

Bitcoin blijft de onbetwiste leider onder de cryptocurrencies, maar Shiba Inu (SHIB) heeft zich als een sterke concurrent opgeworpen. Het heeft zelfs andere populaire munten zoals Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) en Solana (SOL) overtroffen qua populariteit.

Deze toenemende belangstelling voor Shiba Inu beperkt zich niet alleen tot Europa. Wereldwijd is er een stijging in Google-zoekopdrachten naar de munt te zien, met name in landen als Pakistan, Canada en Nigeria. De meest populaire zoektermen zijn onder meer “Shiba Inu Coin Price”, “Shiba Inu Coin Prediction”, “Shiba Inu Coin News” en “Shiba Inu Crypto”.

Shiba Inu: De Favoriet in de Wereld van Memecoins

Onlangs organiseerde crypto-enthousiasteling WazirX een peiling om meme-gebaseerde cryptocurrencies en hun communities te onderzoeken. Deelnemers hadden de mogelijkheid om op platform X te stemmen op verschillende door memes geïnspireerde cryptocurrencies. Shiba Inu kwam als duidelijke winnaar naar voren, met 48% van de totale stemmen. Hiermee liet het andere populaire meme-cryptocurrencies zoals Dogecoin, Pepe (PEPE), Floki (FLOKI), en Bonk (BONK) achter zich.

Crypto analist voorspelt SHIB prijsstijging van 3.600%

Een bekende crypto-investeerder, bekend onder de alias ‘Increasity’, heeft een zeer optimistisch standpunt gedeeld over de toekomst van SHIB. Hij stelt dat deze token tijdens de volgende bullmarkt kan stijgen tot een waarde van $0,001. Dit vertegenwoordigt een indrukwekkende potentiële groei van 3.600% ten opzichte van de huidige prijs.

Zijn analyse wijst op een explosieve toename van de marktkapitalisatie van SHIB tot ongeveer $600 miljard, waardoor het de marktkapitalisatie van Ethereum zou overtreffen en SHIB een nieuwe krachtpatser in de cryptowereld zou maken.

Nog 5 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om SHIB of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 5 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging