shiba inu
Shiba inu

Crypto analist voorspelt: Shiba Inu kan tot $0.0001 stijgen in huidige cyclus

De waarde van Shiba Inu (SHIB) is enorm gestegen, met een indrukwekkende toename van 49,7% in de laatste 24 uur. Deze groei maakt SHIB tot een van de snelst stijgende projecten in de huidige cryptomarkt.

Op dit moment is de koers van SHIB gestegen tot $0,000039, wat de hoogste waarde is die in twee jaar tijd is bereikt. Volgens bekende crypto-analist Oscar Ramos is dit mogelijk slechts het begin van verdere waardestijgingen.

Shiba Inu koers zal naar $0.0001 stijgen

Crypto-analist Ramos is uiterst positief over de toekomst van Shiba Inu, en hij verwacht dat de munt zijn eerdere recordhoogte zal overtreffen. Hij is van mening dat Shiba Inu de potentie heeft om de grens van $0.0001 te overschrijden, een mijlpaal die het in 2021 bijna bereikte.

Ramos’ optimisme is gebaseerd op de historische prestaties van Shiba Inu, met name de opmars naar zijn piek in oktober 2021. Verder maakt hij een vergelijking met andere altcoins, zoals Ethereum (ETH), om zijn voorspelling te ondersteunen.

Hij stelt dat de prijsstijgingen van Ethereum een positieve invloed kunnen hebben op Ethereum-gebaseerde tokens zoals SHIB. Dit komt mede doordat een aantal grote Ethereum-houders, ook wel ‘whales’ genoemd, SHIB in hun portefeuille hebben. Als Ethereum stijgt, zullen SHIB en andere op Ethereum-gebaseerde tokens dus ook stijgen.

Oscar Ramos benadrukt tevens dat we ons momenteel in de beginfase van een crypto bullmarkt bevinden. Hij wijst hierbij op de aanstaande Bitcoin halving, die gepland staat voor april 2024. Historische gegevens tonen aan dat de periode volgend op een Bitcoin halving doorgaans gepaard gaat met aanzienlijke winsten voor de cryptomarkt. Dit fenomeen leidt vaak tot een zogenaamd “altcoin seizoen”, waarin projecten zoals Shiba Inu aanzienlijke waardestijgingen kunnen ervaren.

Mega investeerder zet vol in op SHIB

Ramos is niet de enige die gelooft in de potentie van Shiba Inu. In de afgelopen dagen besloot een crypto whale zijn forse winsten die hij met de meme coin Pepe (PEPE) behaalde om te zetten in Shiba Inu. De handelaar wist daarmee bijna 76 miljard SHIB buit te maken. 

De investering werd onthuld door blockchain analyse platform Lookonchain. Deze strategische aankoop vertegenwoordigde een waarde van $890.000 en volgde op een eerdere winst van bijna $3,5 miljoen met PEPE. Verder heeft deze crypto-whale zijn portfolio uitgebreid met investeringen in GameFi-projecten zoals Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), en Gala Games (GALA), wat wijst op een optimistische visie op het Web3 gaming ecosysteem. 

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Nieuwe wending in Ripple-rechtszaak: belangrijke deadline SEC verstreken