Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging

Shiba Inu, net als veel andere cryptomunten, is de afgelopen 24 uur flink gestegen. Dit heeft grotendeels te maken met de hernieuwde positiviteit op de cryptomarkt door de aanstaande Ethereum ETF.

De aankondiging van deze ETF heeft het vertrouwen van beleggers versterkt, wat heeft geleid tot een bredere opleving van de cryptomarkt.

Daarnaast ziet ook de technische analyse er positief uit voor Shiba Inu, volgens crypto-analist Clifton. Hij vertelt dat Shiba Inu een bullish pennant-patroon heeft gevormd op de dagelijkse grafiek. Dit patroon kan erop wijzen dat de SHIB koers enorm zou kunnen stijgen.

Gaat de SHIB koers met 60% stijgen?

Clifton voorspelt dat de SHIB koers spoedig met 60 procent zal stijgen. Op basis van grafiekanalyse suggereert Clifton een potentiële rally naar minstens $0.00004 binnen de komende weken.

Andere analisten zijn zelfs nog optimistischer over de vooruitzichten van SHIB. Analist Davie Satoshi heeft een koersdoel vastgesteld dat boven de $0.00005 ligt. Sommige marktanalisten hebben zelfs voorspellingen gedaan die variëren van $0.00008 tot $0.00015, wat suggereert dat SHIB binnenkort zijn hoogste punt ooit zou kunnen overtreffen.

Veel positieve ontwikkelingen

Ook fundamenteel gezien gaat het goed met Shiba Inu. ShibaSwap is live gegaan op Shibarium, wat zal zorgen voor meer token burns en daarmee de schaarste van SHIB zal vergroten.

Daarnaast heeft Shiba Inu een samenwerking aangekondigd met MoonPay. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor gebruikers om via PayPal, een geïntegreerd en breed erkend betaalsysteem, SHIB te kopen.

Deze ontwikkelingen versterken de gebruiksmogelijkheden en toegankelijkheid van Shiba Inu, wat het vertrouwen in de toekomst van de meme-coin verder vergroot.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen