Solana, SOL
Solana

Crypto analist voorspelt: Solana koers gaat explosief stijgen

De koers van Solana (SOL) heeft de afgelopen week een aanzienlijke waardestijging doorgemaakt. Deze munt is de belangrijke psychologische grens van $100 gepasseerd, een niveau dat in de voorgaande maand als een aanzienlijke weerstand fungeerde. Analisten voorspellen dat de prijs van SOL nog meer potentie heeft om te groeien, wat zou kunnen leiden tot een explosieve rally.

De uitzonderlijke prestaties van Solana

In de aanloop naar de lancering van de Bitcoin (BTC) Spot Exchange Traded Fund (ETF) kende de koers van Solana (SOL) een aanzienlijke stijging. Na de introductie van dit fonds op de Amerikaanse beurzen op 11 januari, maakte deze prominente altcoin echter een correctie door, waardoor zijn prijs op 23 januari daalde tot onder de $80. Sindsdien heeft Solana een opwaartse trend ingezet, die de prijs heeft opgedreven tot bijna $110. Momenteel ondervindt Solana sterke weerstand op het prijsniveau van $110.

In vergelijking met de algemene cryptomarkt heeft Solana de afgelopen dagen uitzonderlijk goed gepresteerd. Waar grote blockchainnetwerken zoals Bitcoin, Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) over de laatste week stegen met respectievelijk 12,1%, 9,5% en 9,7%, realiseerde Solana een indrukwekkende waardestijging van 13,1%.

Crypto analist doet Solana prijsvoorspelling

Crypto-analist ‘Wick’ heeft onlangs via het socialemediaplatform X zijn prognose voor de koers van Solana (SOL) gedeeld. Hij voorspelt een aanzienlijke prijsstijging voor de munt, gebaseerd op een technisch analysepatroon dat hij de ‘shaded squeeze’ noemt. Dit patroon duidt op een aanstaande sterke opwaartse beweging, ondersteund door statistische gegevens.

Wick stelt dat, indien de koers van Solana op korte termijn de weerstandsgrens van $110 doorbreekt, een verdere stijging naar bijna $115 waarschijnlijk is. Dit nieuwe niveau zou dan fungeren als een volgend weerstandspunt, wat een potentiële prijsstijging van ongeveer 4,5% betekent ten opzichte van de huidige koers. Voor beleggers en handelaren zijn de volgende belangrijke koersdoelen om in de gaten te houden $120 en $145.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Waarom stijgt de Solana prijs plotseling met 16 procent?
Is Solana nog steeds een goede investering?
Analist: Deze cryptomunt heeft de potentie om Ethereum in te halen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Zoveel geld zou je nu hebben als je een jaar geleden voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen