Memecoin
Persbericht

Crypto Analist Voorspelt: Top 5 Meme Crypto Met Potentie Te Exploderen In Augustus

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de naderende bullrun, waar iedereen al sinds de vorige halving naar uitkijkt, toch echt voor de deur staat, is iedereen natuurlijk druk bezig met de vraag: welke crypto gaat exploderen? Het lijkt erop dat crypto analisten hun aandacht richten op de nieuwe opkomende crypto’s met potentie. Toch blijft het lastig om de juiste crypto te onderscheiden van de rest en daarom zetten we voor jou op een rij de top 5 crypto van opkomende crypto met potentie en misschien weet je hierna welke crypto gaat exploderen.

De markt van cryptocurrency geeft deze dagen veel signalen die bullish zijn. Hierdoor raken veel investeerders optimistisch over waar de markt binnenkort heen lijkt te gaan en we richting de langverwachte bull run gaan. Hierdoor doen crypto liefhebbers onderzoek naar welke tokens voor potentiële winst kunnen zorgen en de zware test van de marktvolatiliteit aankunnen.

Voorheen waren alle ogen gericht op de top 10 van de crypto markt, maar door de volatiliteit binnen de markt hebben de grote namen binnen de crypto wereld het nog niet kunnen waarmaken. Kijk bijvoorbeeld naar Bitcoin, dat afgelopen week van $68.459 gezakt is naar $64.116. 

Waar de grote namen in de crypto wereld het nog altijd niet kunnen waarmaken, zijn het de meme crypto’s met een lage market cap die de laatste tijd verantwoordelijk zijn geweest voor de grootste winsten. Deze projecten hebben de laatste tijd stijgingen gemaakt van soms wel honderden procenten.

Toch is voor veel het kiezen van de juiste meme crypto die een lage market cap heeft, nog niet zo makkelijk. Elke dag hoor je wel weer verhalen over nieuwe meme crypto die worden gelanceerd. Hierdoor is het moeilijk om de juiste keuze te maken en een crypto met potentie te vinden of zelf een crypto die gaat exploderen.

Om het voor iedereen overzichtelijk te maken, hebben we daarom hieronder de top 5 crypto volgens de analisten samengesteld. Deze nieuwe projecten met een lage market cap zijn volgens technische indicatoren de 5 tokens die in de nabije toekomst allemaal in staat zijn om 200% te stijgen.

1. Pepe Unchained (PEPU) – Eerste meme crypto gebouwd op Layer 2 blockchain ter wereld

Pepe Unchained (PEPU) is de problemen van Layer 1 Blockchains aan het oplossen door hun eigen Layer 2 Blockchain op de markt te brengen. Hierdoor staat Pepe Unchained vooraan aan een nieuwe generatie meme crypto die niet meer alleen een grap is, maar ook echt ergens voor staat.

De meeste meme crypto die zich bevinden op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben vaak hoge transactiekosten en langzame transacties. Doordat PEPU bezig is om de eerste Layer 2 Blockchain ter wereld te maken, wordt dit probleem opgelost. Daardoor is deze blockchain een geschikt platform voor nieuwe meme crypto.

Naast de eerder genoemde voordelen kunnen de gebruikers van Pepe Unchained ook gebruikmaken van de extra hoge staking beloningen. Er zijn momenteel al 270 miljoen tokens vastgezet, hierdoor kan je zien dat er veel vertrouwen in de meme crypto is door investeerders. Van de token voorraad is 30% apart gehouden voor de staking beloningen die worden uitgedeeld in de aankomende 2 jaar.

Van de volledige token voorraad kan in de presale 20% van de voorraad worden gekocht. Deze presela is een groot succes en heeft nu al meer dan $5.3 miljoen op weten te halen. De prijs van 1 $PEPU is op dit moment $0,0086304, maar op 26 juli 2024 gaat de volgende fase in van de presale en hierdoor gaat de prijs stijgen. Iedereen die nog van de huidige prijs gebruik wil maken moet zich dus haasten.

Bezoek Pepe Unchained Presale

2. The Meme games ($MGMES) – Nieuwe meme crypto combineert je favoriete memes met de Olympische Spelen

Op nummer 2 in de top 5 crypto lijs vinden we The Meme Games ($MGMES). Op het moment van schrijven beginnen de Olympische Spelen over 29 uur en 41 minuten. Het perfecte moment dus voor de introductie van de crypto token die de Meme Olympics organiseert, hierin komen diverse meme grootheden het tegen elkaar op op meerdere onderdelen. Door jouw favoriete meme grootheid te supporten kan je mooie prijzen verdienen.

Op 16 juli is de presale van deze opkomende crypto van start gegaan en de teller staat momenteel op $250.310,85. De prijs die je nu per $MGMES token betaald is $0,00905. Deze prijs zal bij elke fase van de presale stijgen en het is daarom altijd het beste moment om zo snel mogelijk je tokens mee te pakken. 

Als de eerste tokens zijn aangeschaft dan kan je deze meteen inzetten op je favoriet meme grootheid. Als jouw favoriet de eerste gouden medaille wint, dan verdien je direcht 25% extra tokens boven op het aantal tokens dat je hebt gekocht.

Naast deze mooie kans op extra tokens is er ook de mogelijkheid om je tokens direct te staken. Hiervoor staat een mooie APY tegenover van 1.319%. Er is 10% van de hele token voorraad gereserveerd voor de beloningen van het staken. De staking is veilig en transparant, omdat ze gebruikmaken van het platform Ethereum smart contract.

Bezoek The Meme Games presale

3. WienerAI (WAI) – Nieuwe meme crypto combineert de humor van meme coins met de functionaliteit van AI crypto’s

WienerAI (WAI) staat op nummer 3 van de top 5 crypto lijst. Het is een nieuwe meme coin die aantrekkelijk is voor meme crypto liefhebbers als AI crypto community. Maak kennis met de hilarische Wiener hond die het project vormgeeft. Niets is wat het lijkt want deze Wiener hond wordt beïnvloed door AI. De token introduceert hiermee een unieke AI trading bot.

Hierdoor kunnen gebruikers een gokje wagen om potentiele winsten te maken via trading, daarnaast is er ook een optie om extra crypto te verdienen door WAI te staken. Momenteel is er een APY te behalen 141%, ondanks dat er al 7.3 miljard tokens zijn vastgezet. De gebruikers laten hiermee zien dat er veel vertrouwen is in het project en de toekomst van WienerAI.

Het begon met een groot succes van de presale, waarmee meer dan $7 miljoen werd opgehaald. De huidige prijs van een WAI tokens is momenteel $0,00073, maar dit is de prijs in de huidige fase van de presale. Over 6 dagen op 31 juli 2024 begint de nieuwe fase van de presale en gaan de prijzen weer stijgen. Vandaag is dus het ideale moment om je WAI tokens te bemachtigen.

Bezoek WienerAI presale

4. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn meme crypto lanceert gaming wereld die zich bevindt in het Wilde Westen

Op nummer 4 van deze top 5 crypto lijst vinden we Shiba Shootout (SHIBASHOOT). Dit is een nieuwe Play 2 Earn meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een gaming wereld in het Wilde Westen. Gebruikers kunnen in het Wilde Westen op allerlei manieren kans maken om bonussen te verdienen. In het spel Shiba Sharpshooters kunnen gebruikers het tegen elkaar opnemen als cowboys. Van de gehele voorraad is 5% gereserveerd voor de beloningen die te verdienen zijn binnen Shiba Sharpshooters.

Daarnaast vallen er grote prijzen te winnen aan de Lucky Lasso Lottery en zijnn er nog andere functies zoals de Campfier Stories. Hier kunnen gebruikers de mooiste crypto verhalen vertellen aan elkaar, waarmee het beste verhaal kans maakt op nog meer SHIBASHOOT tokens. 

Voor iedereen die liever hun SHIBASHOOT tokens willen staken is er ook de mogelijkheid om dit te doen via het Cactus Staking systeem. De cactus groeit op basis van het groeien van je kapitaal.

De presale die nog bezig is, heeft inmiddels $785.838 opgehaald. De huidige prijs van 1 SHIBASHOOT token is $0,0197 en zal over 9 dagen de volgende fase ingaan, waardoor dit de laatste mogelijkheid is om nog te profiteren van deze lage prijs.

Bezoek Shiba Shootout presale

5. Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe meme crypto gebaseerd op de vrijheid van base jumping

Op de laatste plek in de top 5 crypto vinden we nog een crypto met potentie. We stellen je voor aan: Base Dawgz (DAWGZ). Dit nieuwe project is bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. De makers van DAWGZ zijn geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. Dit hebben ze weten te vertalen naar de blockchain, waardoor ze gebruikers de mogelijkheid geven om fondsen snel te verplaatsen over meerdere blockchains. 

Om dit allemaal te realiseren zal de DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn voor de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Dit zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk hun tokens kunnen verplaatsen via hun favoriete blockchains.

De gebruikers van Base Dwagz kunnen vertrouwens op een veilig project met goede tokenomics. Alle smart contracts zijn helemaal geaudit, en tijdens deze audit kwam er geen enkel probleem naar voren. Er wordt 20% van de voorraad gereserveerd voor beloningen voor staken, 20% voor de presalen en de rest van de DAWGZ coins wordt verdeelt over beloningen, listings, liquiditeit en marketing.

Er is $2.7 miljoen opgehaald voor investeringen tijdens de presale en ook deze presale zal over 5 dagen de volgende fase ingaan. Dit is dus de laatste kans om de tokens aan te schaffen voor de lage prijs van $0,006725.

Bezoek Base Dawgz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.