Prijs stijgt
Persbericht

Crypto Analist: Welke Altcoin Gaat Exploderen Deze Week Na Recente Crypto Crash?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de crypto markt zijn best doet om de recentelijk gemaakte verliezen weg te poetsen is het erg interessant om op zoek te gaan naar de altcoins die klaarstaan om een explosieve koers stijging door te maken. Hieronder beschrijven we daarom welke altcoin gaat exploderen.

De crypto markt krabbelt langzaam weer op nadat het een week geleden nog een behoorlijke crypto crash doormaakte. Bitcoin is over de afgelopen 2 weken bijvoorbeeld al meer dan 19% gestegen en bevindt zich nu over de afgelopen maand zelfs weer in het groen.

Ook Ethereum is in de tussentijd al meer dan 20% gestegen, maar in tegenstelling tot Bitcoin bevindt Ethereum zich nog altijd in het rood over de afgelopen maand met een daling van meer dan 12%. Ook de rest van de top 10 van de crypto markt is over de afgelopen week al meer dan 18% gestegen, waarbij Solana de grote winnaar is met een stijging van 32%.

Ethereum koers grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Nu investeerders zich echter afvragen welke altcoin de moeite waard is om in te investeren wijzen crypto analisten steeds vaker naar nieuwe en opkomende crypto’s en niet meer naar de top 10 van de crypto markt.

Dit komt doordat de top 10 van de crypto markt ondertussen zo’n grote market cap heeft dat er relatief weinig ruimte is voor aanzienlijke stijgingen. De grote market cap staat wel garant voor een betere stabiliteit, maar de duizenden procenten winst die Bitcoin in zijn beginjaren wist te maken zijn allang niet meer realistisch.

Toch zijn er nog steeds meerdere crypto projecten die wel in staat zijn dit soort stijgingen door te maken. En recentelijk zijn het met name presale tokens geweest die dit soort stijgingen konden realiseren.

Presale tokens zijn de native tokens van crypto projecten die zich nog niet op exchanges bevinden, maar in plaats daarvan hun native tokens aanbieden tegen aanzienlijke kortingen zodat ze de financiering voor de ontwikkeling van hun projecten kunnen rondkrijgen.

Op het moment dat dit soort projecten in deze presale fase in staat zijn om tractie te creëren en een community van investeerders op te bouwen, zijn ze vaak in staat ongelooflijke stijgingen door te maken zodra ze live gaan op exchanges.

Vroege investeerders die dus op het juiste moment bij het juiste project instappen komen daardoor in aanmerking voor winsten die oplopen tot wel duizenden procenten.

Nu er dagelijks tientallen nieuwe cryptocurrency’s op de markt verschijnen, kan het echter moeilijk zijn om het juiste crypto project te vinden. Het grootste gedeelte van deze projecten slaagt er namelijk niet in om succesvol te worden of is simpelweg een scam.

Om traders een handje te helpen beschrijven we hieronder daarom drie van de beste nieuwe presale tokens volgens crypto analisten. Alledrie deze opties hebben hun eigen unieke utility die ze in staat stelt grote winsten te realiseren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor Pepe dat onlangs op de radar van de crypto community is gekomen. Dit project is namelijk in staat geweest om zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen en weet zich daardoor te onderscheiden van vrijwel elk ander Pepe alternatief. Het is dan ook geen verrassing dat de presale voor Pepe Unchained nu al meer dan $ 8,2 miljoen aan vroege investeringen heeft opgehaald.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe (PEPE) die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. In plaats daarvan heeft het zijn eigen blockchain op de markt gebracht, waarmee het zelfs in staat is om de huidige gebreken van Layer 1 blockchains, zoals langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten, op te lossen. Het vormt hierdoor ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

De Layer 2 oplossing is echter niet het enige wat Pepe Unchained te bieden heeft. Dit project weet, ondanks dat er nu al meer dan 680 miljoen PEPE-tokens zijn vastgezet, nog altijd een APY aan te bieden van 235%. Erg indrukwekkend en natuurlijk een belangrijke indicator dat gebruikers geloven in de toekomst van dit project.

Als de presale iets is om vanuit te gaan is dit project zich ook aan het opmaken voor een explosieve exchange listing. Nu er al meer dan $ 8,2 miljoen aan vroege investeringen is opgehaald, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de presale is uitverkocht. De huidige prijs van $ 0,00901 per stuk zal ook niet lang meer standhouden nu de presale door zijn fases heen sprint en investeerders zullen dus snel moeten handelen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin haalt inspiratie uit de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin waarvan het team is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. Deze vrijheid hebben ze nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. In deze gedecentraliseerde wereld moeten gebruikers in staat zijn om hun tokens gemakkelijk te verplaatsen over hun favoriete exchanges.

Om dit doel te realiseren maakt het team gebruik van multi-chain functionaliteit. Dat betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar gaat zijn op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Op deze manier kan men hun tokens dus gemakkelijk verplaatsen zonder enig obstakel.

De combinatie van de inspiratie uit base jumping en de Base blockchain, die het thuis vormt voor dit project, heeft geleid tot de naam Base Dawgz. Het feit dat de Base blockchain het thuis vormt voor dit project brengt de nodige voordelen met zich mee. Base Dawgz kan mogelijk zelfs dezelfde stappen gaan zetten als Brett, een andere veelbelovende Base blockchain meme coin die al snel een marketcap van $ 1,5 miljard wist te realiseren.

De presale van Base Dawgz wist al snel meer dan $ 2,8 miljoen aan investeringen op te halen en komt nu snel in de buurt van de volgende mijlpaal van $ 3 miljoen. Doordat Base Dawgz gebruik maakt van een stijgende prijs strategie hebben gebruikers nu echter nog maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $ 0,007414 per DAWGZ token. Spoed is dus nodig om te profiteren van deze lage prijs. Tokens zijn te koop via ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Base Dawgz Presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play 2 Earn meme coin gaat viraal door remake van Tamagotchi game

De Tamagotchi game uit de jaren 90 is nog altijd een bekend concept onder vele mensen en nu PlayDoge ervoor gekozen heeft om een remake te maken van deze game, ging het project al snel viraal. In de Tamagotchi game waren gebruikers in staat om voor hun eigen virtuele huisdier te zorgen, in het geval van PlayDoge zal dit virtuele huisdier een hilarische Shiba Inu hond zijn. Daarnaast zijn gebruikers ook in staat om crypto te verdienen via deze game.

De mobiele game van PlayDoge omarmt de jaren 90 nostalgie door de 8-bit 2D vormgeving te behouden. Binnen deze game zullen gebruikers voor hun huisdier moeten zorgen om PLAY-tokens te verdienen. Daarnaast kunnen ze hun huisdier ook inzetten bij minigames om PLAY-tokens te verdienen. Deze minigames hebben dezelfde vormgeving als bekende jaren 90 games zoals Super Mario Bros en Sonic.

Naast dat gebruikers via de mobiele game van PlayDoge PLAY-tokens kunnen verdienen, zijn ze ook in staat om dit te doen via het stakingmechanisme van dit project. Binnen dit stakingmechanisme kunnen gebruikers tokens staken die gekocht zijn met BNB of ETH. Op dit moment is er sprake van een APY rond de 70%, ondanks dat er al meer dan 500 miljoen tokens zijn vastgezet. 

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al meer dan $ 6 miljoen aan vreoge investeringen op weten te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00528 per stuk, maar deze prijs gaat in korte tijd verder stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.