Cardano, Toncoin

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano

Cardano (ADA) presteert dit jaar vrij matig, in tegenstelling tot sommige andere cryptoprojecten. Hierdoor is de munt de afgelopen maanden op basis van marktkapitalisatie ingehaald door onder andere Dogecoin (DOGE) en Toncoin (TON).

Toch blijven de analisten van de crypto-exchange Changelly optimistisch. Ze schetsten onder andere een scenario waarin wordt beschreven hoe lang het zou duren om met een investering van $1.000 in ADA de grens van een miljoen dollar te bereiken.

Een ADA prijs van $480 in 2050?

Met de huidige koers van $0,48 zou de prijs van ADA moeten stijgen naar $480 om een investering van $1.000 om te zetten in $1.000.000. Hoewel dat absurd klinkt, achten de analisten van Changelly het mogelijk. Zij voorspellen dat Cardano tegen 2050 een dergelijke prijs zal bereiken.

De analisten onderzochten ook wanneer de crypto zijn vorige record waarschijnlijk zal verbreken. Ze verwachten dat Cardano in 2030 zijn oude all-time high (ATH) van $3,09 zal overtreffen, wat een toename van bijna 550% zou betekenen. Hierdoor zou een investering van $1.000 in zes jaar tijd $6.500 waard kunnen zijn.

Korte termijn voorspellingen

Voor de minder geduldige investeerders hebben verschillende analisten ook voorspellingen gedaan met een kortere termijn in gedachten. Analist Javon Marks voorziet een stijging van maar liefst 1.500% in het komende jaar, wat de prijs van ADA boven de $7 zou brengen. Dit zou betekenen dat een investering van $1.000 nu in een jaar tijd zou groeien tot $16.000.

De bekende analist Ali Martinez verwacht eveneens een significante koersstijging. Hij verwijst naar de MVRV-ratio, een indicator die de marktwaarde vergelijkt met de gerealiseerde waarde. Een recente daling van deze ratio tot onder -22% wijst op een oververkocht niveau, wat eerder een stijging van 75% inluidde. Als de geschiedenis zich herhaalt, verwacht Ali dat ADA een koers van $1 kan benaderen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto analist voorspelt: Cardano koers van $2 in augustus
Cardano zet nieuwe stap in aanloop naar belangrijke netwerk upgrade
Cardano Foundation start strategisch samenwerking in Argentinië
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken