Ripple, xrp, coin
Nieuws

Crypto bedrijf Coingate voegt ondersteuning toe voor Ripple


Coingate, een cryptocurrency betalingsprocessor, heeft XRP toegevoegd als een betalingsoptie voor verkopers.


Coingate laat haar klanten ook met Ripple betalen

Volgens de blogpost van het bedrijf kunnen gebruikers vanaf nu Ripple gebruiken als betaalmiddel bij meer dan 4500 verschillende online winkels. Coingate vertelt dat door het aanbieden van deze service het nut van XRP en het Coingate platform flink vergroot wordt. De klanten kunnen nu op de volgende manieren betalen:

In juli 2018 startte Coingate een proefprogramma voor zo’n 100 winkels om transacties te testen op het Bitcoin Lightning Network.

Steeds meer bedrijven willen het mogelijk maken om klanten gratis crypto transacties uit te laten voeren. Zo kwam onlangs naar buiten dat Aliant Payments gratis crypto transactieverwerking mogelijk gaat maken.

Ook is er nog meer positief nieuws voor Ripple. Recentelijk vertelde namelijk een groot Japans bedrijf genaamd SBI Holdings dat de technologie van Ripple gebruikt gaan worden. Het is een belangrijk onderdeel van haar strategie om haar financiele dienst wereldwijd mogelijk te maken. Het bedrijf ziet enorm veel potentie in de Ripples grensoverschrijdende betalingen.