Altcoin,, Trending

Crypto Bewaarder BitGo kondigt EOS ondersteuning aan

De cryptocurrency custodian ‘BitGo’, heeft de lancering van een EOS wallet en EOS custodian service aangekondigd.


BitGO voegt EOS toe

In een persbericht, die gepubliceerd werd op 22 augustus, heeft BitGo EOS officieel toegevoegd aan de lijst met ondersteunde cryptocurrencies. De CTO van het bedrijf, genaamd Ben Chan, zegt hierover het volgende:

“De EOS software heeft enkele innovatieve onderscheidende factoren, zoals de hoge transactiecapaciteit en het kostenmodel. Hierdoor moest ons team ons platform moest opschalen. We hebben met succes een ervaring voor EOS-gebruikers kunnen creëren die consistent is met hoe we andere munten en tokens ondersteunen.”

BitGo voegt eraan toe dat de bewaar en beveiligingsservices die ze bieden worden beschermd door de zogenaamde ‘multi signatures’ techniek. Dit is een extra beveiliging voor cryptocurrency transacties. BitGO ondersteunt nu al meer dan 200 munten en tokens.


EOS koers blijft stabiel

Vlak na de aankondiging zagen we de EOS koers een kleine stijging meemaken. Echter, vandaag zien we dat de munt vrij stabiel verhandeld. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 EOS token rond de $3.64 dollar, wat exact even hoog is als een dag geleden.

 
eos koers
EOS/USD 7 daags