Nieuws, Trending

Crypto exchange Binance voegt Ripple (XRP) als basisvaluta toe


Cryptocurrency exchange Binance maakt XRP een basisvaluta en voegt vandaag twee nieuwe handelsparen toe met Ripple als basis valuta. Dit schrijft Binance vandaag in een blogpost.


Binance voegt Ripple toe als basisvaluta

Vandaag nog zullen er twee nieuwe handelsparen gevormd namelijk TRX – XRP en Zcoin – XRP. Dit zal de eerste keer zijn dat Binance Ripple als basisvaluta gebruikt.

Als onderdeel van de nieuwe update zal Binance de huidige Ethereum kart hernoemen naar “ALTS”. De CEO van Binance genaamd Changpeng Zhao vertelt dat een gebrek aan ruimte op de interface de overstap nodig maakte.

“We zullen binnenkort nog meer handelsparen toevoegen met XRP als basisvaluta.” Vertelt de CEO op twitter.

Eerder deze maand voegde Binance al USDC als nieuwe stablecoin toe.


Gedoneerd aan het Binance liefdadigheidsfond = Voorkeursbehandeling

Zhao laat weten dat cryptocurrencies die gedoneerd hebben aan het goede doelen fonds van Binance, genaamd Blockchain Charity Foundation, een voorkeursbehandeling zullen krijgen.

“We zullen prioriteit geven aan het toevoegen van meer paren voor de projecten die hebben gedoneerd aan onze liefdadigheidsinstelling.”

De Ripple (XRP) koers sprong vandaag, na het nieuws, met meer dan 20 procent omhoog en dat zorgt ervoor dat XRP op het moment van schrijven $0,43 dollar waard is.