Bitvavo mobiel logo
Bitvavo

Crypto Exchange Gemini Sluit Accounts in Nederland en Beveelt Bitvavo aan als Alternatief

Het in de Verenigde Staten gevestigde crypto-handelsplatform Gemini heeft gisteren zijn Nederlandse gebruikers op de hoogte gebracht dat het zijn diensten aan de Nederlandse markt zal staken vanaf 17 november 2023. Deze beslissing is het gevolg van de eisen die door De Nederlandsche Bank (DNB) zijn opgelegd.

Gemini roept klanten op om alle fiat- en cryptovaluta-saldi van hun Gemini-account op te nemen, zodat klanten vanaf 17 november 2023 geen saldo meer op hun account hebben.

Bitvavo als Alternatief

Voor klanten die hun crypto-assets naar een andere exchange willen verplaatsen, heeft Gemini Bitvavo aangeduid als een lokaal alternatief dat bij DNB is geregistreerd. Bitvavo positioneert zich als het best gereguleerde alternatief voor Nederlandse Gemini-gebruikers. Bitvavo heeft 1 miljoen gebruikers en wordt gewaardeerd om zijn uitgebreide en gebruiksvriendelijke aanbod, biedt meer dan 200 crypto’s aan en hanteert lage handelskosten tussen 0,03 – 0,25%.

Bitvavo nam eerder al LiteBit over

Eerder dit jaar nam Bitvavo ook al de klantenbasis van LiteBit over en verwelkomde het tienduizenden klanten van Binance, nadat laatstgenoemde aankondigde de Nederlandse markt te verlaten. De toevoeging van nieuwe klanten van Gemini en andere platforms bouwt voort op de leidende positie van Bitvavo in Nederland en versnelt zijn ambitie om het nummer één crypto-platform in Europa te worden.

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken