Bitcoin,, Trending

Crypto expert: Koop Bitcoin Voor de Bullrun in 2019!

Er is een kans dat Bitcoin iets inzakt, maar Fundstrat Advisors zegt dat het verstandig is meer BTC te kopen. Er komt een bullrun aan.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Koop Bitcoins voor de Bull Run!

In een bericht die Fundstrat naar haar klanten stuurt, zei analist Robert Sluymer dat Bitcoin er sterk uit ziet. Deze sterkte is volgens hem de start van een bullish trend op lange termijn, echter de accumulatiefase is nog niet ten einde.

Bitcoin blijft goed presteren en is deze week door gestegen tot het hoogste punt sinds november 2018. Het advies van de analist luidt als volgt:

“Gebruik de pullbacks om steeds meer Bitcoin te kopen en sla deze op. Dit in afwachting tot een prijsstijging die de $6000 dollar weerstand weet te doorbreken.” De analist vertelt dat er flinke volatiliteit aan zit te komen. Dat betekent pieken en dalen. De analist vertelt het volgende:

“Het is voorbarig om te concluderen dat Bitcoin niet meer terugzakt tot $4300 dollar, echter wij raden traders aan om Bitcoin te kopen omdat de lange termijn er zeer bullish uit ziet.”


Meer analisten voorspellen nieuwe Bull Run

Sluymer is niet de enige analist die positief is over het koersverloop. Ook Analist Tom Lee vertelt dat hij verwacht dat er vrij snel een bullrun aan zit te komen. Hij verwacht zelfs een nieuwe All Time High in 2020. De Bitcoin zou dan meer dan $20.000 dollar op moeten leveren.

Op het moment van schrijven is de Bitcoin koers gestegen naar een prijs van $5820 dollar. Dat is 6,5 procent hoger dan een dag geleden.

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?