LET OP: Bitcoin prijs Stijgt naar $5800 dollar (+6%)

De Bitcoin koers is vandaag gestart aan een flinke prijsstijging. Met de koersstijging bereikt BTC haar hoogste punt in 6 maanden tijd.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin (BTC) koers kan vandaag $6000 bereiken

Bitcoin is vandaag gestart met een opmars richting de $6000 dollar grens. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $5760 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $5450 dollar. Dat betekent dat de BTC koers vandaag met zo’n 6 procent is gestegen.

 
Bitcoin koers stijgt


In een eerder bericht schreef Newsbit al dat er een goede kans bestond dat Bitcoin snel richting de $6000 dollar zou gaan stijgen. Het bereiken van de $6000 dollar grens is van belang omdat dit als belangrijk ondersteuningsniveau kan gaan dienen. Vanuit hier zou Bitcoin, volgens verschillende experts, een nieuwe Bull Run inleiden.


Bitcoin dominantie blijft groeien

Door de prijsstijging van vandaag zien we ook de Bitcoin dominantie opnieuw toenemen. Deze stijgt vandaag namelijk van 54,40% naar 55,70%. Altcoins hebben het zwaar wanneer Bitcoin beweegt en dat is vandaag duidelijk te zien.

 
Bitcoin dominantieAls Bitcoin door de $6000 dollar grens heen weet te breken zou dat een heel goed teken zijn. Een nieuwe prijsstijging richting de $6500 ligt dan in de lijn der verwachting.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken