Kans dat Bitcoin snel tot $6000 stijgt, Ethereum tot $200 dollar

Volgens verschillende analisten is het mogelijk dat Bitcoin spoedig de $6000 dollar zal bereiken. De waarde van Ethereum kan stijgen tot $200 dollar.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin naar $6000, Ethereum naar $200 dollar?

Volgens een bekende crypto analist genaamd ‘The Crypto Dog’ heeft Tether de markt te lang onderdrukt. De cryptocurrency markt dipte toen het nieuws naar buiten werd gebracht dat de stad New York Tether en Bitfinex aanklaagde voor bedrog. Sindsdien is BTC teruggevallen tot iets boven de $5000 dollar en Ethereum tot net boven de $150 dollar.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1123299783441969152
 

Nu dit voorbij is kan volgens de analist Bitcoin een stijging in gaan zetten tot $6000 dollar. Het bereiken van dit niveau is van belang, omdat dit als een belangrijk ondersteuningsniveau kan dienen. Vanuit hier kan Bitcoin een grote bullrun inleiden. Verschillende experts zijn het hiermee eens en vertellen dat de bearmarkt voorbij is en BTC op weg is naar een bull run.

Zo vertelt analist Tom Lee dat hij een nieuwe all time high verwacht in 2020 en dat de Bitcoin koers dit jaar zou kunnen stijgen tot $14.000 dollar.

Afgezien van de meningen van de analisten wijzen het aantal transacties, de groeiende Bitcoin dominantie en het vormen van een golden cross allemaal op een nieuwe bullmarkt.


Zien we spoedig een nieuwe bullrun?

De koersdaling van afgelopen week hebben de bullrun even stopgezet. Het terugvallen van de prijs heeft angst en onzekerheid teweeggebracht. Echter, de afgelopen twee dagen zien we alle belangrijke crypto’s weer stijgen. Bitcoin bevindt zich boven de $5350 dollar en ook Ripple is gestegen tot boven zijn kritieke ondersteuningspunt van $0,30 dollar.

Het is duidelijk dat de hele crypto community wacht op een nieuwe bullrun. Een prijsstijging tot boven de $6000 dollar zal veel positiviteit teweeg brengen. Vanuit deze positiviteit zou er een nieuwe bullrun gestart kunnen worden.