Bitcoin,, Trending

Tom Lee verwacht nieuwe All Time High voor Bitcoin in 2020

Crypto analist en oprichter van Fundstrat advisors, Tom Lee, voorspelt dat de Bitcoin prijs een nieuw historisch hoogtepunt gaat bereiken in 2020.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

11 tekenen dat Bitcoin zich in een bull markt bevindt

In een interview met CNBC vertelt Lee dat Bitcoin nog steeds bezig is met een stijgende beweging. Ook vertelt hij dat BTC waarschijnlijk een nieuwe all time high gaat bereiken rond 2020. Deze voorspelling doet hij op basis van 11 tekens die historisch gezien alleen in een bull markt plaatsvinden.

Lee legt uit dat drie van de elf tekens, blockchain, technische indicatoren en het handelsvolume, al aangeven dat we in het begin van een bull markt zitten. In januari constateerde Lee’s team dat het handelsvolume op de blockchain steeg en positief werden. In april dook het tweede teken op, toen Bitcoin haar eerste Golden Cross vormden.

Het derde teken, het handelsvolume, heeft te maken met land overschrijdende brokers. Deze zijn volgens de analist heel erg belangrijk voor institutionele beleggers. Ook hier nam het handelsvolume enorm toe met 60 tot 70%.

“Ik denk dat er tekenen zichtbaar zijn dat de fundamenten verbeteren. De technische indicatoren verbeteren, het handelsvolume verbeterd en dat is een goed teken. Ik verwacht dat Bitcoin vrij snel de $14.000 dollar zal bereiken. Wat een goede inhaalslag zou zijn.” – Tom Lee


Crypto voorspelling 2019

In februari publiceerde Fundstrat zijn crypto-vooruitzichten voor 2019, die belangrijke verbeteringen beschrijven die zullen zorgen voor hogere cryptocurrency prijzen. Fundstrat vermeldt dat de algemene belangstelling voor crypto kan worden gestimuleerd door het recente besluit van Binance om crypto aankopen op creditcards te ondersteunen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $5345 dollar. Dat betekent dat de BTC koers 2,05% hoger ligt dan gisteren.

Bitcoin nieuws

Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Bitcoin bereikt $67.000: Grote crypto-investeerders kopen massaal BTC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?