stijg crypto
Persbericht

Crypto Expert: Top 3 Altcoin Crypto’s Om in De Gaten Te Houden in Uptober Na Bullish September

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Voor het eerst in zes jaar is september positief geëindigd voor de cryptowereld. Dat schept perspectief met het oog op oktober. De herfstmaand is traditioneel gezien bullish voor crypto, en ook dit jaar lijken buitengewone rendementen mogelijk te kunnen zijn. Met welke tokens zit jij er warmpjes bij in ‘uptober’?

Crypto expert: Uptober komt echt nog wel

Wie kijkt naar de prestaties van de grootste tokens sinds het begin van deze maand, krijgt niet direct het gevoel dat grote koersstijgingen voor de deur staan. Sinds het begin van de maand daalde de koers van Bitcoin met bijna $4000 naar $61.000. Een daling van bijna 50%

De Ethereum koers daalde sinds het begin van de maand met bijna 9% in waarde (momenteel op $2380) en ook Solana maakte een soortgelijke daling mee. Het zijn niet de huidige cijfers die voor enthousiasme moeten zorgen wat betreft uptober.

Wat wel voor enthousiasme zorgt? Een waarschijnlijke herhaling van een historisch patroon. Dit blijkt althans uit een analyse door meerdere crypto experts. Zo neemt Ash Crypto ons terug naar een jaar geleden, toen Bitcoin in de eerste week van oktober liefst 7,5% in moest leveren. In de rest van de maand volgde echter een 33% pump.

De hoop is dat een dergelijk scenario zich ditmaal weer kan afspelen. Ook Whale Moca geeft aan dat er nog geen enkele reden is tot paniek. Sterker nog: Uptober begint nooit op 1 oktober, zo blijkt uit zijn becijfering. Vorig jaar begon de grote groei van crypto pas op 15 oktober.

Desondanks is er een variabele die voor onzekerheid zorgt: september eindigde voor het eerst in zes jaar met een kleine groei. Aangezien deze groei inmiddels al verdampt is, is het echter maar zeer de vraag of dit voor de rest van oktober nog veel betekenis zal hebben.

Top 3 crypto om in de gaten te houden voor Uptober

Met het oog op uptober is het interessant om te weten welke crypto het beste in de gaten gehouden kan worden. Uit de cijfers blijkt dat grote tokens als Bitcoin, Ethereum en BNB mooie stijgingen neer kunnen zetten, maar dat spectaculaire winsten tijdens uptober vaak door kleinere meme coins gehaald worden.

Zo wisten tijdens de vorige uptober bull run (en de daaruit voortvloeiende november en decembermaand) tokens als DogWifHat en BONK enorme stijgingen neer te zetten. Ook PEPE, een meme coin die al op z’n retour was, kwam ineens hard terug.

Het voordeel van investeren in kleine meme coins is dat deze tokens een lage marktkapitalisatie hebben: dit zorgt ervoor dat zij zeer volatiel zijn. Het risico op kapitaalverlies is groter, maar tijdens een event als uptober kunnen de winsten juist ongekend hoog zijn.

Wie op zoek is naar een nieuw project om in te investeren nog voordat uptober echt losbarst, kan het beste eens een blik werpen op deze top 3 crypto om in de gaten te houden:

  1. Pepe Unchained – Nieuwe Pepe coin met eigen L2 en extreem succesvolle presale
  2. Crypto All-Stars – Dankzij uniek stakingmechanisme is enthousiasme voor $STARS enorm
  3. Flockerz – De meest democratische meme coin stelt haar community op de eerste plek

Wat maakt elk van deze tokens zo bijzonder?

Pepe Unchained – Zeer succesvolle presale dankzij eigen L2

Pepe Unchained is een zeer bijzondere nieuwe cryptomunt. Anders dan veel andere meme coins zal deze token, gebaseerd op de populaire Pepe the Frog meme, beschikken over een eigen L2 chain.

Het gebruiken van een eigen L2 levert Pepe Unchained de nodige voordelen op. Zo zal het traden van de token sneller worden, en neemt de schaalbaarheid van hoofdchain Ethereum toe. Daarnaast worden transacties met deze meme coin goedkoper dan die met veel andere meme coins.

Mede hierdoor zal de meme community zich waarschijnlijk erg aangetrokken voelen tot deze token – nu al is te zien dat Pepe Unchained op het nodige enthousiasme mag rekenen. Tijdens de presale kon er al $17,3 miljoen opgehaald worden.

Pepe Unchained staat daarmee in de startblokken om maximaal te profiteren van een crypto hype in uptober. Het is daarom niet onverstandig om nog tijdens de presale te investeren in deze bijzondere meme coin.

> Nu naar Pepe Unchained! < 

Crypto All-Stars – Groot enthousiasme dankzij nieuw stakinprotocol

Het nieuwe stakingprotocol dat het platform Crypto All-Stars gaat lanceren, kan op het nodige enthousiasme rekenen onder meme crypto investeerders. Het protocol, de MemeVault, voorziet in grote beloningen voor stakers van bekende cryptomunten als Dogecoin en Shiba Inu.

Hogere gains en yield farming zijn belangrijke doelen van veel crypto stakers, en met Crypto All-Stars hebben ‘degens’ iets dergelijks nu binnen handbereik. Hoe meer $STARS tokens je zelf beschikt, hoe hoger je stakingopbrengsten zullen uitpakken: zo kun je door $DOGE en $STARS te staken tot wel drie keer meer rendement halen!

De MemeVault is het eerste unified staking protocol ter wereld. Dit draagt er zeker toe bij dat het enthousiasme onder vroege investeerders groot is. In korte tijd kon al $2 miljoen opgehaald worden.

Verwacht wordt dat het enthousiasme verder zal groeien wanneer de MemeVault live gaat en de eerste investeerders grote rendementen uitgekeerd krijgen. Wil jij dit moment voor zijn? Zorg dan dat je $STARS nog voor het einde van de presale in huis haalt.

> Nu naar Crypto All-Stars! <

Flockerz – De meest democratische meme coin tot nu toe?

Een ander nieuw project dat kan rekenen op enthousiasme onder liefhebbers van meme coins en DeFi puristen is Flockerz ($FLOCK). Deze nieuwe token zet de community centraal en is misschien wel de meest democratische meme coin ooit.

Als investeerder in Flockerz krijg je de kans om mee te stemmen over alle belangrijke ontwikkelingen die binnen de token en haar netwerk plaats zullen vinden. Wie geregeld zijn mening geeft, wordt bovendien bedankt met extra tokens.

Flockerz kent geen centraal team dat alles rondom de meme coin regelt, zoals bij veel grote ondemocratische meme coins het geval is. Flockerz maakt gebruik van een eigen DAO (Flocktopia, een gedecentraliseerde autonome organisatie) waardoor de macht echt bij de investeerders ligt!

Nooit eerder was een meme coin community zo belangrijk voor elke fase van het project. Flockerz staat echter nog maar in de kinderschoenen: door nu in te stappen kun jij de meest democratische meme coin ooit helpen vormgegeven!

> Nu naar Flockerz! < 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.