pb59
Persbericht

Crypto Expert: Top 3 Altcoins Met Winst Potentie Die Crypto Crash Proof Zijn

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt heeft zich over de afgelopen weken in een moeilijke situatie begeven. Grootheden zoals Bitcoin en Ethereum staan dik in de min en ook de rest van de top 10 van de crypto markt heeft verliezen geleden. Toch zijn er nog een aantal top altcoins in geslaagd om mooie successen te boeken. Hieronder gaan we daarom ook verder in op een aantal van de beste altcoins met potentie.

De crypto markt heeft het moeilijk. Bitcoin is over de afgelopen week al meer dan 5,5% gedaald en ook Ethereum is al meer dan 5,3% gedaald. Over de afgelopen week is er zelfs geen één top 10 crypto in geslaagd om groene cijfers te noteren.

Ethereum vs Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

De grootste verliezer lijkt Toncoin te zijn. De nummer 10 van de crypto markt daalde al meer dan 10,8% over de afgelopen 7 dagen. BNB volgt met een daling van 6,27% terwijl Dogecoin relatief de minst verliezen maakte met een daling van 3,5%.

Ondanks dat Dogecoin het relatief beter deed dan de rest van de crypto markt, heeft ook de meme coin markt het gewoon erg moeilijk. Geen één van de grote meme coins bevindt zich over de afgelopen week of zelfs maand in het groen en een aantal van deze meme grootheden moesten zelfs verliezen accepteren van meer dan 18%.

Dogecoin vs Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

DOGS is samen met BRETT en POPCAT een van de grootste verliezers van de afgelopen dagen. DOGS is de nummer negen van de meme coin markt met een market cap van $ 540 miljoen maar moest over de afgelopen 7 dagen genoegen nemen met een daling van maar liefst 18,3%. POPCAT en BRETT daalden over dezelfde periode allebei met meer dan 15%.

DOGS koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Ondanks dat zowel de meme coin markt als de rest van de crypto markt het duidelijk dus erg moeilijk heeft, zijn er toch een aantal meme coins in staat geweest om aanzienlijke successen te boeken.

Deze meme coins worden door meerdere crypto experts aangeraden vanwege hun unieke waarde propositie en zijn niet vatbaar geweest voor de crypto crash aangezien ze zich nog in hun presale fase bevinden.

Presale projecten hebben hun native tokens namelijk nog niet gelist op exchanges en bieden ze in plaats daarvan aan tegen aanzienlijke kortingen om de ontwikkelingskosten voor hun project te financieren. Op het moment dat vroege investeerders in een altcoin met potentie investeren kunnen er vervolgens significant hoge winsten gerealiseerd worden.

Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een aantal van de top altcoins die nog gelist moeten worden op exchanges. Alledrie deze presale projecten weten zich te onderscheiden van hun voorgangers door unieke utility en lijken hierdoor veel potentieel op winsten met zich mee te brengen.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel kon rekenen op de nodige aandacht, iets wat duidelijk terug te zien is aan de presale die inmiddels al meer dan $ 12 miljoen heeft opgehaald. Deze populariteit kwam voort uit het feit dat Pepe Unchained een van de eerste meme coins is die erin geslaagd is om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Dit is dan ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe wordt genoemd die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained is voornamelijk in het leven gebracht om de problemen van bekende Layer 1 blockchains op te lossen. Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben namelijk steeds meer te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Hierdoor zijn deze blockchains ook steeds minder populair voor nieuwe meme coins. Met Pepe Unchained wordt hier nu verandering in aangebracht omdat hun blockchain volledig in het teken staat van hoge snelheden en lage kosten.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Naast dat Pepe Unchained een aantrekkelijke blockchain aanbiedt kunnen gebruikers bij dit project ook gebruikmaken van aantrekkelijke staking beloningen. Ondanks dat er al meer dan 950 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet is er namelijk nog altijd een APY te verdienen van boven de 165%. Het grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een belangrijk signaal van de toewijding die de community heeft voor de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft dus al meer dan $ 12,1 miljoen aan vroege investeerders weten op te halen en op dit moment zijn er ook geen signalen dat de snelheid waarmee deze presale door zijn fases heen sprint binnenkort af gaat koelen. PEPU tokens kosten op dit moment nog $ 0,0095362 per stuk, maar ook deze prijs zal niet lang meer standhouden, aangezien deze stijgt in elke nieuwe fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin creëert uniek MemeVault ecosysteem

Nu de staking functie binnen de crypto markt steeds vaker terug te vinden is zijn er nog altijd meerdere meme coins die niet gestaked kunnen worden. Met de introductie van het nieuwe crypto project van Crypto All-Stars wordt hier nu echter verandering in aangebracht. Dit project maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om alle meme coins te staken binnen zijn MemeVault ecosysteem. Op deze manier is dit project er ook als eerste crypto in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder een dak.

De MemeVault van Crypto All-Stars maakt het dus mogelijk voor gebruikers om coins zoals PEPE, DOGE of SHIB te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van de Native STARS token. Gebruikers zijn daarnaast ook in staat om de STARS token te staken in deze MemeVault. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor extra hoge beloningen.

Met Crypto All-Stars kan men vertrouwen op een veilig crypto project aangezien het volledig geaudit is door SolidProof. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics waarin beschreven wordt hoe de token voorraad van 42,069 miljard tokens verdeeld wordt. 20% zal gereserveerd worden voor de presale en 25% voor de MemeVault. De rest wordt verdeeld over staking beloningen, marketing en liquiditeit.

De presale van Crypto All-Stars bevindt zich nu in de buurt van de $ 1 miljoen en de prijs van een STARS token is nu nog maar beperkte tijd $ 0,0014248. Er is dan ook geen tijd om te verliezen om aan te sluiten bij een van de meest belovende presale tokens van 2024. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – crypto game combineert passie van de Spelen met hilariteit van een meme coin

Iedereen kent de Olympische Spelen wel en nu ook de Paralympische Spelen nog in gang zijn is de hype groot. Er is nu een crypto project op de markt verschenen die optimaal gebruik heeft weten te maken van deze hype, en dat is The Meme Games. Deze crypto game is er namelijk in geslaagd om de hype en passie van de Spelen van 2024 in Parijs te combineren met de hilariteit van een meme coin.

De crypto game van The Meme Games bestaat uit meme karakters die het tegen elkaar opnemen in de strijd om gouden medailles. De wedstrijden waar deze karakters het tegen elkaar opnemen lopen parallel aan de Olympische en Paralympische Spelen. Gebruikers kunnen vervolgens wedden op welk karakter volgens hun een gouden medaille gaat winnen. Kiezen ze het juiste karakter, dan ontvangen zijn een 25% bonus op hun initiële aankoop.

De crypto game van The Meme Games vormt echter niet de enige manier om MGMES tokens te verdienen. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de native MGMES tokens te staken in ruil voor een aantrekkelijk rendement. Op dit moment is er zelfs nog een APY te verdienen van maar liefst 450%, en zijn er ook al meer dan 22 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $ 425.000 opgehaald aan investeringen. MGMES tokens kosten op dit moment $ 0,00945, maar deze prijs zal op donderdag verder gaan stijgen in waarde. Dit vormt daardoor het beste moment om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.