pbpb
Persbericht

Crypto Expert: Top 5 Meme Crypto’s Om In De Gaten Te Houden In Nieuwe Crypto Rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de crypto markt een periode van consolidatie ingaat, zijn het de meme coins die in staat zijn om hun investeerders aanzienlijke winsten op te leveren. Nu de meme coin nog altijd garant staat voor grootse winsten is het interessant om op zoek te gaan naar de beste nieuwe crypto om in de gaten te houden.

Meme crypto grootheden zoals Pepe (PEPE) en Dogwifhat (WIF) wisten over de afgelopen weken ontzettend grote winsten te boeken. Pepe wist bijvoorbeeld al meer dan 35% te stijgen, terwijl WIF met maar liefst 53% wist te stijgen.

WIF stijgt meer dan 50% in 7 dagen tijd – Bron: CoinMarketCap

Ook de rest van de crypto markt blijft zeker niet achter, Bonk (BONK) steeg bijvoorbeeld al 21,90% over dezelfde periode terwijl Floki (FLOKI) met meer dan 28% wist te stijgen. Ook de twee grootheden binnen de meme coin markt wisten over de afgelopen week een aanzienlijke stijging door te maken, alhoewel deze niet zo indrukwekkend was als de rest van de top 10 van de meme coin markt. 

Dogecoin (DOGE) steeg met iets meer dan 12% over de afgelopen week terwijl Shiba Inu (SHIB) het moest doen met een stijging van 8%. 

Het is een teken dat de meme crypto markt nog altijd in staat is om aanzienlijke stijgingen door te maken.

Om deze reden bespreken we hieronder de top 5 crypto’s in de ogen van crypto experts. Deze nieuwe crypto memes zijn allemaal in staat om aanzienlijk te stijgen tijdens een nieuwe crypto rally.

1. Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat in staat is om zich te onderscheiden van al zijn voorgangers. Dit alternatief is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain, om de gebreken waar bekende Layer 1 blockchains zoals Ethereum mee te maken hebben op te lossen. Hiermee vormt het misschien wel een van de meest belovende Pepe alternatieven op de markt.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained belooft hoge transactiesnelheden tegen lage transactietarieven, en vormt daarmee een veel betere thuisbasis voor nieuwe meme coins dan Layer 1 blockchains. Layer 1 blockchains hebben namelijk vaak te maken met lange transactietijden en ook erg hoge transactiekosten.

De Layer 2 blockchain is echter niet het enige voordeel waar gebruikers van kunnen profiteren. Gebruikers komen namelijk ook in aanmerking voor extra hoge staking beloningen. En nu het project al snel viraal wist te gaan, zijn er ondertussen al meer dan 370 miljoen PEPU-tokens vastgezet. Ondanks dit grote aantal vastgezette tokens is er nog altijd sprake van een APY van boven de 400%.

30% van de token voorraad is apart gezet voor staking beloningen, terwijl 20% van de token voorraad beschikbaar is tijdens de presale. Deze presale bleek al snel een groot succes, en heeft inmiddels al meer dan $ 4,3 miljoen opgehaald. Hierdoor sprint het door zijn verschillende presale fasen heen, wat betekent dat de huidige prijs van $ 0,0085277 per PEPU-token niet lang stand zal houden. Investeerders zullen zich dus moeten haasten om bij dit project in te stappen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

2. The Meme Games (MGMES) – crypto game combineert de passie van Olympische Spelen met hilariteit van meme karakters

The Meme Games is een nieuwe crypto game dat al snel de nodige aandacht ontving van de crypto community. Dit project combineert namelijk de hilariteit van meme karakters met de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen. In de crypto game van The Meme Games nemen meme karakters het tegen elkaar op voor gouden medailles in spellen die parallel lopen aan die van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Het deelnameproces voor deze crypto meme is erg makkelijk. Gebruikers zullen de native MGMES token moeten kopen om deel te nemen. Zodra ze deze token kopen, zullen ze voor hun favoriete meme karakter moeten kiezen. Ze kunnen kiezen uit PEPE, DOGE, WIF, TURBO en BRETT. Op het moment dat hun karakter vervolgens de strijd wint, zullen gebruikers een extra 25% bonus krijgen op hun aankoop. Doordat gebruikers zo vaak tokens kunnen kopen als ze willen, kunnen ze ook eindeloos in aanmerking komen voor deze 25% bonus.

Naast dat gebruikers ook extra MGMES tokens kunnen verdienen via de crypto game, kunnen ze dit ook doen via het stakingmechanisme van The Meme Games. Op dit moment is de APY zelfs meer dan 1800%. Deze APY gaat echter natuurlijk nog dalen zodra er meer tokens worden vastgezet.

De presale van The Meme Games wist in enkele dagen tijd al meer dan $ 160.000 aan vroege investeerders op te halen, en de huidige token prijs van $ 0,009 per stuk zal in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

3. WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin spreekt aan op zowel meme coin als AI-crypto community

Met WienerAI is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen die niet alleen de aandacht heeft gewonnen binnen de meme coin community, maar ook binnen de AI-crypto community. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn eigen AI-trading bot, die afgebeeld wordt door een hilarische Wiener hond.

WienerAI voert hiermee een nieuwe generatie aan meme coins die niet alleen meer ontwikkeld wordt als grap, maar in plaats daarvan de hilariteit van meme coins gebruikt om echte utility te promoten. In het geval van WienerAI gaat dit dus om een AI-trading bot.

Gebruikers kunnen met de AI-trading bot van WienerAI crypto gerelateerde vragen beantwoord krijgen. Met de antwoorden op deze vragen kunnen ze vervolgens een poging doen om een voordeel te behalen op de rest van de crypto markt. Het gewonnen advies kan ook meteen toegepast worden aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze AI-trading bot.

De presale van WienerAI is misschien wel de beste van 2024, aangezien het in korte tijd meer dan $ 7 miljoen op wist te halen. Nu de $ 7 miljoen is bereikt, is het project zijn laatste fase ingegaan. Wat betekent dat gebruikers nog maar tot eind juli de tijd hebben om WAI-tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,00073 per token. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

4. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – ontdekt de gaming wereld van het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn crypto die bezig is met de ontwikkeling van een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen. In deze gaming wereld zijn er vele verschillende games en functies te vinden die de native SHIBASHOOT token opleveren. Zo kunnen gebruikers het bijvoorbeeld als Cowboys tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters zullen natuurlijk rijkelijk beloond worden. 5% van de totale token voorraad is apart gezet voor Shiba Sharpshooter beloningen.

Er zijn echter nog vele andere manieren om SHIBASHOOT tokens te verdienen. Zo is er bijvoorbeeld ook een Lucky Lasso Lottery, met grote prijzen. Een deel van deze prijzen gaat daarnaast ook naar het goede doel.

Natuurlijk kunnen gebruikers ook hun SHIBASHOOT tokens staken. In het geval van Shiba Shootout kan dit middels het Cactus staking systeem. Binnen dit systeem zullen gebruikers hun vermogen afgebeeld zien worden via een cactus plant. Hoe groter je fondsen groeien, hoe groter je cactus wordt. Op deze manier zien gebruikers hun vermogen dus letterlijk groeien.

De presale van Shiba Shootout ging recentelijk pas live, maar heeft nu al meer dan $ 700.000 opgehaald. Hierdoor komt het snel in de buurt van zijn volgende doel bij de $ 1,41 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt, zal de huidige prijs van $ 0,0196 per SHIBASHOOT token ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

5. Base Dawgz (DAWGZ) – bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat geïnspireerd zegt te zijn door de vrijheid van base jumping. Dit in combinatie met het feit dat de token ontwikkeld is op de Base blockchain leidde dan ook tot de naam Base Dawgz. Om de vrijheid van base jumping te vertalen naar de blockchain is het project bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen.

Op deze gedecentraliseerde wereld zullen gebruikers in staat moeten zijn om hun fondsen over meerdere blockchains te verplaatsen. Om dit te realiseren is het project bezig om multi-chain functionaliteit te introduceren. Om deze reden zal de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains.

Het feit dat het thuis van Base Dawgz zich op de Base blockchain bevindt, brengt vele voordelen met zich mee. De Base blockchain is, ondanks dat het zelf nog geen jaar oud is, bezig om de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana. De Base blockchain was recentelijk ook verantwoordelijk voor succesvolle meme coins zoals Brett (BRETT). Base Dawgz lijkt zich nu op te maken om de volgende te worden in dit rijtje van succesvolle meme coins.

De presale van Base Dawgz wist in een periode van 7 dagen maar liefst $ 1 miljoen aan vroege investeerders op te halen. De presale bevindt zich nu bij de $ 2,5 miljoen en DAWGZ tokens kosten op dit moment $ 0,006405 per stuk. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.