pb
Persbericht

Crypto Expert: Wat Betekent Hoger Beroep Voor Ripple Rechtszaak en Kan Ripple 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Volgens advocaat Fred Rispoli is de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) van plan om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraken van de rechter in de Ripple rechtszaak over het programmatisch verkopen en andere verdelingen van Ripple. De SEC zal ook aangeven dat rechter Analisa Torres een fout heeft gemaakt bij het bepalen van de boete. Door dit nieuws blijven investeerders zich afvragen: kan Ripple 1 euro worden?

De eis van de SEC was dat Ripple een boete van 2 miljard dollar zou krijgen, maar dit werd door de rechter verlaagd naar 125 miljoen dollar. Deze uitspraak was een overwinning voor Ripple, maar de SEC laat het hier niet bij zitten en doorgaan voor een hogere boete.

De hoofdjurist van Ripple Stuart Alderoty blijft vertrouwen hebben en verwacht dat Ripple ook deze fase gaat winnen. Hij laat weten dat Ripple uitkijkt naar de uitspraak van het hogere beroep. Daarmee komt er volgens hem dan eindelijk een einde van de aanval op de crypto industrie.

Rispoli verwacht dat de SEC zal beweren dat de huidige boete te laag is en zal gaan proberen deze te verhogen. Het is al bekend dat de SEC binnenkort haar beroep officieel zal indienen en dan zal de inhoud van hun zaak duidelijker worden.

Ziet de SEC XRP nog steeds als een effect?

De leidinggevenden van Ripple hebben al verklaard dat de juridische status van XRP vaststaat en niet door het hogere beroep gewijzigd kan worden. Rispoli denkt wel dat de SEC ook dit zal proberen aan te vechten, maar hij blijft ervan overtuigd dat de status van XRP niet echt in gevaar is. 

Kan Ripple 1 euro worden?

Met Ripple rechtszaak die steeds in het nieuws is blijft de vraag of Ripple 1 euro kan worden toch in leven onder de investeerders. De uitslag van het hoger beroep kan invloed hebben op de koers, maar de crypto experts zijn positief over de toekomst van Ripple, vooral als het hoger beroep is afgerond. Dus voor degene die rijk willen worden met Ripple is het een spannende tijd.

Andere projecten die 1 euro kunnen worden

De kans dat Ripple de komende periode 1 euro bereikt hangt af van de uitspraak van de rechter, daarom kijken veel investeerders nu naar andere projecten die deze mijlpaal kunnen bereiken. Daarvoor kijken ze massaal naar de nieuwe generatie meme coins die is opgestaan de afgelopen tijd.

Het gaat om de meme coins die niet alleen voor hype hebben gezorgd, maar ook een echte nuttige toepassing hebben. Dit in tegenstelling tot de verouderde meme coins die alleen maar bestaan door de hype vanuit de community. We hebben onderzoek gedaan en hebben deze drie projecten die zich nog in de presale bevinden en kans maken om voor mooie winsten te zorgen zodra ze gelanceerd worden op de exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een groot succes onder de investeerders, dit blijkt uit de $20 miljoen die ze al hebben weten op te halen. Dit is voor een project die zich in de presale bevind een hele prestatie en het bedrag blijft elke dag toenemen. Hiermee laat PEPU zien dat het klaar is voor de toekomst.

Het PEPU team is de afgelopen tijd druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun nieuwe Layer 2 Blockchain, waarmee ze 100 keer snellere transacties met lagere kosten beloven aan hun gebruikers. Aan het einde van de presale zal de nieuwe blockchain gelanceerd worden en dan is het ook meteen klaar voor nieuwe projecten om ook te lanceren op de nieuwe blockchain. 

Voor de vroege investeerders is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen een mooi jaarlijks rendement van 110%. Dit is niemand ontgaan en ze hebben gezamenlijk al 1,5 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Ben je ook toe aan 100 keer snellere transacties met lage kosten? Dan kun je eenvoudig meedoen aan de revolutie door naar de officiële website van Pepe Unchained te gaan. Daar kan je betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) staat klaar om het grootste meme stakingplatform te lanceren. Op hun platform heb je binnekort de mogelijkheid om al je favoriete meme coins naast elkaar te staken, zodat je eenvoudig een passief inkomen kan opbouwen zonder steeds van platform te hoeven wisselen. Ze hebben al $2,5 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen in de korte tijd van de presale.

Hun stakingplatform wordt omgetoverd tot de Memevault en je hebt bij de lancering meteen de mogelijkheid om je favoriete meme coins zoals DOGE, PEPE, SHIB, TURBO en veel meer naast elkaar te staken. Ook heeft het team al bevestigd steeds updates te doen met nieuwe populaire meme coins. Zo blijft het platform altijd up-to-date.

Tot het platform gelanceerd wordt is er al de mogelijkheid om de native STARS token te staken tegen een jaarlijks rendement van 614%. Hierdoor heb je de mogelijkheid om na een jaar zes keer zoveel STARS tokens te bezitten. Veel investeerders hebben hier al gebruik van gemaakt en er staan al 1,2 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook eenvoudig een passief inkomen opbouwen? Dan kan je meteen aan de slag door naar de website van Crypto All-Stars te gaan en je wallet te koppelen. Als je die gekoppeld hebt dan kan je je ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB en PEPE inruilen voor je eerste STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de grootste meme community in de hele sector. Dit doen ze door middel van hun unieke Vote 2 Earn systeem. Hiermee krijgt iedereen binnen het project stemrecht en kan je meebepalen over de toekomst van Flockerz. In de korte tijd van de presale hebben ze al bijna $800.000 opgehaald en dit weerspiegelt het vertrouwen van de nu al hechte community.

Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens kan automatisch meebepalen aan de toekomst van het project door hun stem uit te brengen over de topics die openstaan. Als je hiervan gebruikmaakt, word je beloond met FLOCK tokens. Zo help je het project en jezelf. Van de hele tokenvoorraad is 25% gereserveerd voor deze beloningen. Hiermee laat het Flockerz team zien dat ze serieus zijn om de grootste community te bouwen.

Voor de vroege Flockerz is er de mogelijkheid om je FLOCK tokens te staken tegen het mooie jaarlijkse rendement van 2278%. Hiermee heb je in een paar weken tijd al je FLOCK tokens verdubbelt. De vroege Flockerz hebben hier al gretig gebruik van gemaakt en gezamelijk al 80 miljoen FLOCK tokens vastgezet.

Wil je ook deel uit maken van de meme coin van het volk? Dan ben je er als een van de eerste bij en kan je nog genieten van de laatste prijs. Door naar de website te gaan van Flockerz liggen je eerste FLOCK tokens binnen handbereik. Je kan ze aanschaffen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk