XRP pb1
Persbericht

Crypto Experts Voorspellen 2350% Stijging Ripple Koers Na Verdriedubbeling XRP Sales In December – Kan Ripple 1 Euro Waard Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ripple koers heeft de afgelopen weken een daling meegemaakt van zo’n 17%. Crypto experts namen de cryptomunt onder de loep en onthullen toch een aantal positieve punten afgelopen maand. 

Zo is de omzet van Ripple verdriedubbeld waardoor ze weer vertrouwen hebben in het herstel van de koers van de bijbehorende token. Kan Ripple 1 euro waard worden in 2024? 

Verdriedubbeling XRP Sales in December

Bij veel cryptomunten gaat het alleen om trading volume en de handel die zich op crypto exchanges afspeelt, maar bij Ripple zit dit wat anders. Het bedrijf houdt zich actief bezig met het ontwikkelen van een betaalsysteem dat door grote bedrijven en instanties gebruikt kan worden. 

Daarom verkoopt het vanuit de eigen treasury tokens aan deze partijen zonder dat deze al op de markt beschikbaar waren. De omzet die hieruit werd gemaakt is in december verdrievoudigd naar een totaal van 238 miljoen XRP coins. 

Dat heeft gezorgd voor een omzet van $142 miljoen, aanzienlijk hoger dan de normale maandelijkse omzet van het bedrijf. Deze XRP wordt verkocht voor zogeheten ‘on-demand liquidity transactions (ODL)’. 

Hiermee wil Ripple het mogelijk maken om wereldwijd veel gemakkelijker geld over te maken. Op dit moment ben je daar nog altijd voor afhankelijk van internationale betaalsystemen als SWIFT. 

Ripple is één van de weinige cryptomunten die als doel heeft om zich actief te mengen in de traditionele monetaire markt. Veel andere cryptomunten willen hier juist zover mogelijk weg van blijven. 

Grote verkopen, of een verhoogde omzet zoals in december, zorgen dan ook vaak voor positieve reacties op de crypto markt. De verwachting van crypto experts is dat de XRP koers zich gaat herstellen en mogelijk zelfs enorme stijgingen gaat maken. 

Huidige XRP Koers

Er is de afgelopen jaren al veel gezegd en geschreven over Ripple en de bijbehorende XRP coin. Dat komt deels vanuit de hierboven beschreven doeleinden van Ripple, maar ook door dat er veel nieuws omtrent het project naar buiten kwam. 

Zo heeft Ripple in 2023 eigenlijk het hele jaar in de clinch gelegen met de Amerikaanse toezichthouder SEC. De rechtszaak die hierop volgde, lijkt voorlopig positief afgerond voor Ripple, maar het zou kunnen dat de toezichthouder nieuwe stappen gaat zetten. 

Dit heeft het afgelopen jaar gezorgd voor een flinke druk op de koers, waarbij ook enkele grote stijgingen te noteren waren toen er weer positief nieuws over de rechtszaak naar buiten kwam. 

De laatste weken staan in het teken van een flinke correctie nadat de koers steeg toen Ripple de rechtszaak won. Op dit moment is de coin zo’n $0,56 waard, terwijl het hoogtepunt in 2023 boven de $0,80 ligt. 

Kan Ripple 1 Euro Waard Worden? 

Het is zeer goed mogelijk dat Ripple op korte termijn weer de grens van 1 euro door weet te breken. Dat deed het namelijk al een aantal keren eerder, die stijgingen vielen overigens wel samen met de stijgingen in de gehele crypto markt. 

Zo ligt het hoogtepunt van de koers zelfs boven de €3,-, maar dit was wel tijdens de enorme bull run van begin 2018. Daarna is het niet meer in de buurt gekomen van dit hoogtepunt. 

Voor 2024 staan er een aantal interessante ontwikkelingen in de crypto markt op de planning waardoor een nieuwe stijging voor XRP goed mogelijk lijkt. Hierbij moet je denken aan de eventuele goedkeuring voor Bitcoin ETF’s en de komende Bitcoin halving

Als dit de Bitcoin koers weer tot nieuwe hoogtes brengt, kan XRP hier goed van mee profiteren en zal het de koers van €1,- zonder al te veel moeite doorbreken. 

Beste Alternatieven voor XRP 

Met een nieuwe bull run in de markt is XRP natuurlijk niet de enige cryptomunt waar je winst op kunt maken. Waar XRP al een gevestigde naam is in de crypto markt, zorgt dat voor meer stabiliteit, maar ook minder grote stijgingen. 

Een aantal nieuwe cryptomunten kan nog wel de explosieve stijgingen meemaken die je gewend bent van de early days in de crypto markt. Hieronder vind je een aantal van deze tokens die in 2024 kunnen gaan exploderen. 

Bitcoin Minetrix – Succesvolle presale lift mee op succes Bitcoin

De presale van Bitcoin Minetrix is in 2023 begonnen en heeft inmiddels al bijna $8 miljoen opgehaald met de verkoop van haar tokens. Bitcoin Minetrix is ontwikkeld op de Ethereum blockchain, maar heeft, zoals de naam al doet vermoeden, meer verwantschap met Bitcoin. 

Dat maakt het voor 2024 ook zo’n interessante investering. De verwachtingen voor Bitcoin zijn uiterst positief en daar kan de BTCMTX token goed van profiteren. 

Met Bitcoin Minetrix kun je cloud mining credits verdienen, zodat je uiteindelijk beloningen kan ontvangen. Deze mining credits verdien je door je eigen Bitcoin Minetrix tokens vast te zetten voor staking. 

Om je ook aan te sluiten bij de presale van BTCMTX ga je naar de website van het project, verbind je een wallet met deze site en wissel je jouw Ethereum of USDT in voor de nieuwe token. 

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 – Krijgt de meme coin markt een nieuwe bull run? 

Naast de tokens die nieuwe mogelijkheden in de crypto markt met zich meebrengen, is er natuurlijk ook nog het gedeelte van de markt waar weinig functies aan verbonden zijn: de meme coins. 

De nieuwste meme coin is Sponge V2 en de afgelopen weken stappen steeds meer traders in dit bijzondere project. In 2023 werd al de eerste variant van Sponge gelanceerd en dat bracht vroege investeerders veel succes toen het beschikbaar kwam bij exchanges. 

Nu is het tijd voor Sponge V2 en daar heeft het team achter de token een aantal unieke dingen voor bedacht. Zo kun je de token alleen verkrijgen door de originele Sponge te staken; dit heet het Stake-to-Bridge model. 

Verder komt Sponge V2 ook met een eigen Play-to-Earn game wat het gebruik van de token ten goede moet komen. Zodra een token meer gebruikt wordt, zal het aanbod lager worden terwijl de vraag stijgt. Dat komt de koers uiteindelijk ten goede. 

Dat investeerders al veel vertrouwen hebben in Sponge V2 heeft met het succes van de eerste variant te maken. Zo kun je er vanuit gaan dat ook Sponge V2 weer een flink aantal belangrijke listings zal ontvangen. 

Door te investeren voordat deze listings plaatsvinden, kun je maximaal profiteren van vergelijkbare prijsstijgingen als Sponge V1 mee maakte. De token is dus niet te koop, maar je kunt wel Sponge V1 kopen en meteen gebruikmaken van het Stake-to-Bridge model. 

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat – Is dit de meme presale van 2024? 

Crypto experts kijken met veel interesse naar de ontwikkeling van meme coins en hoe deze aangeboden worden. In tegenstelling tot bovenstaande token kun je de Meme Kombat token wel verkrijgen in een presale. 

Die presale loopt al eventjes en dat is te zien aan hoeveel er al in geïnvesteerd is. De teller staat momenteel al op $6,5 miljoen waarmee het soft cap van $5 miljoen al ruim behaald heeft. De presale loopt nog door tot de hard cap van $10 miljoen. 

Met de tokens van Meme Kombat kun je uiteindelijk een aantal dingen: gebruikmaken van staking voor een passief inkomen en wedden op de uitkomst van wedstrijden tussen meme personages. 

Op het platform van Meme Kombat komt namelijk een spel gebaseerd op Mortal Kombat waar karakters uit de meme coin markt het tegen elkaar opnemen. Denk hierbij aan de hond van Dogecoin, de kikker van Pepe coin en de meme van Spongebob. 

Door middel van AI worden deze wedstrijden uitgevoerd op het platform en jij kunt vervolgens inzetten op het karakter dat je denkt dat gaat winnen. 

Daarvoor heb je wel de $MK token nodig, die je via de website van het project kan kopen. Ook hier moet je een wallet verbinden en Ethereum of USDT inruilen om de tokens te kunnen kopen. 

Nu naar Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.