PEPE, pepecoin
Pepe Coin

Crypto-handelaar boekt $8 miljoen winst in 2 weken met PEPE

maak etkst logischer en beter: De opmars van Pepe (PEPE) blijft onverminderd doorzetten en dat brengt sommige traders gigantische winsten in slechts een korte tijd. De populaire memecoin wist alleen al in de afgelopen met ruim 280% in waarde te stijgen.

Dit heeft ertoe geleid dat een specifieke handelaar in staat was om meer dan $8 miljoen winst te boeken.

Crypto handelaar boekt 8 miljoen dollar winst

Op het socialemediaplatform X deelde Lookonchain informatie over een anonieme handelaar die in slechts twee weken een indrukwekkende winst van $8,13 miljoen realiseerde. Zijn portfolio nam in deze periode toe met meer dan 430%, groeiend van bijna $1,9 miljoen naar meer dan $10 miljoen in waarde. Dit succes is vermoedelijk te danken aan de aankoop van PEPE-tokens ter waarde van bijna $1,9 miljoen twee weken geleden.

Ondertussen heeft de handelaar voor ruim 196 miljard aan PEPE tokens verkocht voor een bedrag van $1,7 miljoen. Daarmee bezit de trader nog 1 biljoen munten met een waarde van $8,3 miljoen.

Een geduchte tegenstander

Het succes van PEPE heeft deze altcoin getransformeerd in een serieuze concurrent voor gevestigde memecoins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). Met een marktwaarde van meer dan $3,4 miljard bezet PEPE momenteel de 43e plaats op de ranglijst van cryptocurrencies, gemeten naar marktkapitalisatie.

Hoewel DOGE en SHIB nog steeds aanzienlijk groter zijn, met marktwaarden van respectievelijk bijna $24,5 miljard en $19,2 miljard, onderstreept de opkomst van PEPE de dynamische en veranderlijke aard van de markt voor memecoins.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om PEPE of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten