PEPE, pepecoin
Pepe Coin

Crypto-handelaar boekt $8 miljoen winst in 2 weken met PEPE

maak etkst logischer en beter: De opmars van Pepe (PEPE) blijft onverminderd doorzetten en dat brengt sommige traders gigantische winsten in slechts een korte tijd. De populaire memecoin wist alleen al in de afgelopen met ruim 280% in waarde te stijgen.

Dit heeft ertoe geleid dat een specifieke handelaar in staat was om meer dan $8 miljoen winst te boeken.

Crypto handelaar boekt 8 miljoen dollar winst

Op het socialemediaplatform X deelde Lookonchain informatie over een anonieme handelaar die in slechts twee weken een indrukwekkende winst van $8,13 miljoen realiseerde. Zijn portfolio nam in deze periode toe met meer dan 430%, groeiend van bijna $1,9 miljoen naar meer dan $10 miljoen in waarde. Dit succes is vermoedelijk te danken aan de aankoop van PEPE-tokens ter waarde van bijna $1,9 miljoen twee weken geleden.

Ondertussen heeft de handelaar voor ruim 196 miljard aan PEPE tokens verkocht voor een bedrag van $1,7 miljoen. Daarmee bezit de trader nog 1 biljoen munten met een waarde van $8,3 miljoen.

Een geduchte tegenstander

Het succes van PEPE heeft deze altcoin getransformeerd in een serieuze concurrent voor gevestigde memecoins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). Met een marktwaarde van meer dan $3,4 miljard bezet PEPE momenteel de 43e plaats op de ranglijst van cryptocurrencies, gemeten naar marktkapitalisatie.

Hoewel DOGE en SHIB nog steeds aanzienlijk groter zijn, met marktwaarden van respectievelijk bijna $24,5 miljard en $19,2 miljard, onderstreept de opkomst van PEPE de dynamische en veranderlijke aard van de markt voor memecoins.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om PEPE of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

TON core-team lanceert smart wallet met gasloze transacties
Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen
Bloedbad voor crypto, maar analist voorspelt grote XRP uitbraak
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli