Crypto-handelaren denken dat Ripple’s XRP $1 bereikt in januari

Het eind van 2017 was een enorm goede tijd voor de gehele cryptomarkt, vooral voor XRP. Maar sindsdien is de XRP koers niet meer in de buurt van zijn all-time high gekomen. Toch zien we het negatieve sentiment langzaam keren. Kan de Ripple koers weer enorm gaan stijgen?

 

Herhaling van geschiedenis

Crypto-handelaren zeggen nu dat XRP haar trend van 2015-2018 opnieuw beleeft. XRP zag toen een gigantische prijsstijging.

Volgens cryptohandelaar ‘Savoid’ herhalen koersstijgingen zichzelf soms. Maar, voor XRP is het niet zeker dat de laatste bullish trend die de munt naar zijn hoogtepunt heeft gebracht zich nu ook gaat herhalen.

Savoid zei, op basis van een grondig onderzoek dat hij heeft uitgevoerd, dat de top 3 munten (BTC, ETH en XRP) enorm kunnen groeien. “Het nieuwe decennium gaat zorgen voor enorme prijsstijgingen”, zei hij. Waarbij hij de rally van 2017 beschrijft als ‘enkel een voorgerecht’.

Bron: Tradingview ‘Savoid

Zoals geïllustreerd in bovenstaande grafiek op TradingView, voorspelde Savoid dat de prijs van XRP eind januari $1 zal bereiken. Hij zegt dat XRP tegen maart boven de $8 dollar zal stijgen. Ook zegt hij te verwachten dat de munt tegen november 2020 zelfs tot boven de $80 dollar kan stijgen, mits de geschiedenis zich herhaald.

Na de gelijkenissen tussen de huidige trend van XRP en die van 2017 te hebben opgemerkt, zei ook handelaar CryptoBull dat de Ripple prijs deze maand sterk zal oplopen.

De trader vertelt op Twitter. Hij stelt dat als de fractals van 2015-2017 zich herhalen voor XRP, de cryptomunt de $1 dollar grens zal bereiken in de laatste dagen van januari.

“We zouden deze maand de volgende prijzen voor XRP moeten zien: 13 januari – $ 0,27, 22 januari – $ 0,44, 25 januari – $ 1, beweert CryptoBull.”


De Crypto marktsituatie

De huidige markttrend heeft veel analisten en handelaren ertoe gezet te geloven dat het recente herstel een goede reden is om te geloven dat er een pre-halving bull run aan gaat komen. Samen met enkele andere factoren, zoals het aanhoudende geschil tussen Iran en de VS lijkt de positiviteit tot een kookpunt te komen.

Hoewel John McAfee zijn prijsvoorspelling van $1 miljoen voor Bitcoin heeft ingetrokken, blijven veel experts optimistisch over de prijs van Bitcoin dit jaar.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $8737 dollar. De prijs van 1 XRP token ligt rond de op $0,2338.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken