lunex
Persbericht

Crypto insider die Solana’s 10x stijging voorspelde is nu optimistisch over XRP en Lunex Network voor een grote beweging

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Deze cyclus zag veel prijsschommelingen in de cryptomarkt. Hoewel veel investeerders hiervan profiteerden, werden sommigen buitengesloten. Maar nu het jaar ten einde loopt, zoeken investeerders naar interessante munten om hun geld in te spreiden, in afwachting van een grote stijging volgend jaar. Een crypto insider die Solana’s 10x stijging voorzag, kijkt inmiddels naar twee andere interessante munten.

Terwijl Solana (SOL) vorig jaar rond de $20 verhandeld werd, zag de crypto insider die op dat moment kocht een stijging van 10x in maart van dit jaar, toen Solana (SOL) de $200 bereikte. Ondertussen is deze expert nu optimistisch over XRP (XRP) en Lunex Network (LNEX) voor een grote beweging in de komende maanden.

Lunex Network genereert passief inkomen voor tokenhouders

Hoewel veel grote gedecentraliseerde beurzen opereren op basis van liquiditeitsverschaffers en beloningen voor governance, onderscheidt Lunex Network zich door een verbluffend model van winstdeling aan te bieden. Interessant is dat een deel van de winst die het platform genereert uit handelskosten, abonnementen en andere inkomstenbronnen, wordt verdeeld onder LNEX-tokenhouders.

Terwijl andere DEX’s zoals Uniswap en PancakeSwap liquiditeitsverschaffers belonen met tokens, volgt Lunex Network een aanpak waarbij alle LNEX-tokenhouders worden beloond met een aandeel in de gegenereerde inkomsten op wekelijkse basis. De unieke combinatie van staking, winstdeling en terugkoopprikkels geeft LNEX-tokenhouders het potentieel voor langdurig passief inkomen.

Ondertussen heeft de DeFi-markt de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt, met een waardering van meer dan $14 miljard in 2023, en er wordt verwacht dat dit in 2032 meer dan $497 miljard zal bereiken. Zelfs het delen van een fractie van deze waarde zal een enorme groei veroorzaken in de waardering van Lunex Network. Momenteel wordt elke LNEX-token verkocht voor slechts $0,0013 in fase 2 van de voorverkoop.

Solana Prijsvoorspelling

De Solana-munt is in het afgelopen jaar met meer dan 500% gestegen, van $22 naar $140. Solana (SOL) bereikte zelfs $202 in maart, voordat het te maken kreeg met verkoopdruk rond die weerstand, wat vervolgens een daling veroorzaakte. Sindsdien heeft Solana een dalende driehoek gevormd, en experts voorspellen binnenkort een positieve uitbraak.

Daarnaast toont een recente prijsvoorspelling voor Solana aan dat de waarde van de altcoin volgende maand kan stijgen tot $159. Verdere voorspellingen wijzen erop dat Solana (SOL) in 2025 kan variëren tussen $139 en $162, gezien het grillige karakter van de cryptomarkt.

De houding van de gemeenschap ten opzichte van Solana (SOL) is ondertussen positief gebleven, en houders van de altcoin blijven hoopvol over de toekomstige prijsbewegingen. Technische indicatoren tonen ook aan dat Solana (SOL) de afgelopen week een neutraal sentiment had, en een positief sentiment gedurende de afgelopen maand.

XRP Prijsvoorspelling

In de afgelopen week registreerde de XRP-munt een stijging van minder dan 1% in waarde. De altcoin bleef in die periode schommelen tussen $0,55 en $0,51, waardoor XRP (XRP)-houders onzeker blijven over de directe prijsrichting van de altcoin.

Ondertussen is de waarde van de XRP-munt in de afgelopen maand gedaald van $0,538 naar $0,53, wat neerkomt op een daling van ongeveer 2,3%, ondanks dat het eind september een piek van $0,66 bereikte. Aangezien de bulls er niet in slaagden om boven dat belangrijke weerstandsniveau uit te breken, daalde de waarde van XRP (XRP) en wordt deze momenteel verhandeld onder $0,55.

Verder suggereren technische indicatoren een verkoopsignaal voor XRP (XRP) gedurende zowel de afgelopen week als maand. Terwijl de Oscillators een koopsignaal geven, geven de MAs een sterk verkoopsignaal. Ondertussen schat een recente prijsvoorspelling voor XRP dat de altcoin in 2025 kan variëren tussen $0,33 en $0,70.

XRP en Lunex Network Kunnen Solana’s Stijging Repliceren

XRP (XRP) blijft binnen een bepaald bereik, hoewel Solana (SOL) het opmerkelijk goed heeft gedaan en houders sinds vorig jaar aanzienlijke winsten heeft opgeleverd. Lunex Network bevindt zich momenteel in de presale-fase, maar trekt al veel investeerdersinteresse. Bovendien suggereren experts dat LNEX, gezien de grote vraag naar tokens, vóór het einde van de presale met 200% zou kunnen stijgen.

Meer informatie over Lunex Network (LNEX) vind je hier:

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk