chainlinkpb25
Persbericht

Crypto Kijklijst voor November: Met NuggetRush, Chainlink en Cardano

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Chainlink (LINK) staat mogelijk voor een neergang na een recente prijscorrectie die beleggers heeft afgeschrikt.
  • Blockchain-experts zeggen dat de veiligheid en privacy van Cardano (ADA) kunnen toenemen na de lancering van een nieuwe sidechain.
  • NuggetRush (NUGX) biedt de mogelijkheid om een virtueel mijnbouwbedrijf op te bouwen met beloningen in de echte wereld.

De handelsactiviteit van Chainlink is begin november gestegen. Maar na de recente correctie van LINK vragen experts zich af of er een neergang op komst is. In tegenstelling tot Chainlink verwacht de gemeenschap van Cardano de lancering van Midnight, een sidechain die de bescherming van netwerkgegevens zal verhogen.

Toch kiezen sommige beleggers NuggetRush (NUGX) als hun voorkeursinvestering. NuggetRush is een mijnbouwspel dat een mineraalrijk terrein vol waardevolle NFT’s en zelfs de kans om goud te winnen biedt. Zal NUGX een top ICO worden door LINK en ADA te overtreffen? Laten we het bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX): Een Paradijs voor Ambachtelijke Miners

NuggetRush is het geesteskind van Impact Gaming en een sterke wens voor een speel-om-te-verdienen avontuur. Het spel is een hyperrealistisch mijnbouwuniversum waar spelers mijnbouwschatten moeten vinden en opgraven.

NuggetRush (NUGX) stelt spelers in staat zich volledig onder te dompelen in de mijnbouwervaring. Het bevat basistaken zoals bodemonderzoek, geofysische onderzoeken, het graven van tunnels en het opzetten van schachten. De in-game personages van NuggetRush bestaan uit ambachtelijke mijnwerkers en zakelijke specialisten.

Deze personages zullen spelers helpen bij het opzetten van een succesvol mijnbouwimperium. NuggetRush onderscheidt zich in de speel-om-te-verdienen gemeenschap omdat het het eerste blockchain-spel is dat gewijd is aan mijnbouwenthusiasten.

Bovendien zijn veel speliefhebbers en crypto-enthousiasten verliefd geworden op NuggetRush vanwege de royale beloningen.

Enkele van deze beloningen omvatten Character NFT’s, in-game valuta en andere verzamelobjecten die spelers kunnen verkopen op de marktplaats van NuggetRush (NUGX). Gebruikers kunnen ook hun spel NFT’s staken in ruil voor een vaste rente.

NuggetRush (NUGX) is snel een favoriet geworden bij investeerders, aangezien zijn blockchain ICO al meer dan $350.000 heeft opgehaald. Het is net de tweede ronde van zijn presale ingegaan met een toename van 20%. NUGX wordt gewaardeerd op $0,012. Maar tegen de derde ronde van de presale zou de waarde met 8,3% stijgen tot $0,013. De waarde van NUGX zal blijven stijgen. Echter, NUGX zal genoteerd worden op grote beurzen wanneer de waarde $0,020 bereikt.

>> Koop NuggetRush Nu <<

De handelsactiviteit van Chainlink steeg toen de cryptomarkt vol opwinding was over mogelijke goedkeuringen van spot Bitcoin ETF’s. Deze opwinding veroorzaakte een toename in de vraag naar Chainlink’s diensten, waardoor de waarde van LINK omhoog schoot.

Echter, er heeft de afgelopen dagen een prijscorrectie van Chainlink plaatsgevonden.

LINK werd verhandeld voor $11,62 op 1 november. Op 11 november steeg LINK met 41,3% naar $16,42. Echter, LINK corrigeerde licht met 12,2% naar $14,41 op 13 november. Ondanks de recente daling van LINK zeggen analisten dat het bullish momentum zal voortzetten aangezien de handelsactiviteit van Chainlink hoog blijft.

Bovendien kunnen Chainlink’s DeFi-partnerschappen de netwerkactiviteit stimuleren nu de markt bullish is. Als dit gebeurt, zou LINK kunnen stijgen met 36,5% naar $19,67. Als Chainlink verder stijgt, zou het een van de top DeFi-projecten in 2024 kunnen zijn.

Cardano (ADA) Sidechain Krijgt Grote Upgrade

Op 13 november 2023 lanceerde Midnight, een op Cardano gebaseerde sidechain voor gegevensbescherming, zijn ontwikkelingsnetwerk. Dit nieuwe netwerk stelt ontwikkelaars in staat om te experimenteren en problemen op te lossen die digitale activa of gebruikers beïnvloeden. Door het toevoegen van een sidechain voor gegevensbescherming, streeft Cardano ernaar zijn praktische bruikbaarheid in de echte wereld te vergroten en tegelijkertijd gebruikers veilig te houden.

Bovendien zou dit de marktprestaties van Cardano (ADA) kunnen stimuleren, die de afgelopen weken bullish zijn geweest. ADA werd verhandeld voor $0,265 op 1 oktober. Een maand later was ADA gestegen met 15,8% naar $0,307. De bullish momentum van ADA zette door, met een stijging van 14,6% naar $0,352 op 13 november.

Een andere ontwikkeling die de prestaties van Cardano (ADA) zou kunnen bevorderen, is een potentiële samenwerking met Kraken om zijn layer-2 netwerk te bouwen. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, geloven Cardano-aanhangers dat de blockchain-technologie van Cardano Kraken enorm zou kunnen helpen. ADA zou met 25,8% kunnen stijgen naar $0,443 als hun partnerschap doorgaat.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.