terra, luna classic token
Persbericht

Crypto Nieuws Analist Voorspelt: Kan Luna Herstellen En Zal Terra Luna Classic 1 Dollar Worden in 2024 – Nu Het Beste Instap Moment?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De huidige crypto markt is weer behoorlijk bullish in vergelijking met een aantal maanden geleden. Het begon allemaal bij Bitcoin, dat door geruchten over een Bitcoin spot ETF ging stijgen op de koers en hierdoor allerlei tokens met zich mee omhoog trokken.

Als gevolg hiervan bereikte verschillende tokens het hoogste niveau voor het hele jaar en konden investeerders rekenen op een mooie groei in hun portfolio’s. In eerste instantie leek hetzelfde te gebeuren op de Terra Luna Classic koers, maar dit bleek toch in mindere mate het geval te zijn in vergelijking met andere tokens.

In dit artikel zullen we daarom de token bespreken en beoordelen of Terra Luna Classic 1 dollar waard kan worden. Daarnaast beoordelen we ook of andere nieuwe projecten mogelijk een betere keuze zijn om in te investeren.

Terra Luna Classic Koers – Huidige LUNC Koers Nader Bekeken

Wanneer we kijken naar de huidige LUNC koers, dan is te zien hoe de token nog steeds ver van de originele all-time-high van boven de $100 te vinden is. Ondanks dat was er op 10 november een ware opleving op de koers toen de token in korte tijd met meer dan 41% in waarde steeg. 

Terra Luna Classic steeg toen van rond de $0,000066 tot rond de $0,000092, zoals hieronder te zien is op de grafiek van Coinmarketcap

Na deze opleving zakte de koers weer wat naar beneden. Ondanks deze daling kan de LUNC koers wel een stijging van meer dan 25% noteren over de afgelopen 30 dagen.

In het gedeelte hieronder zullen we wat dieper ingaan op de koers op basis van analyses van experts die meer duidelijkheid kunnen scheppen over de mogelijkheid van Terra Luna Classic 1 dollar in de toekomst. 

Terra Luna Classic Koers Analyse – Kan Luna Herstellen? 

Zoals op de grafiek hierboven te zien is zagen we voor een langere periode hoe Terra Luna Classic verhandeld werd tussen niveaus van $0,00006193 en $0,00006698. 

Hier kwam verandering in toen de token momentum kreeg en in korte tijd door het resistance niveau wist te breken en ondanks dat we inmiddels een retracement naar beneden hebben kunnen waarnemen, hoeft dit niet te betekenen dat het momentum verdwenen is.

Momenteel kan er een mooie symmetrische driehoek waargenomen worden op de koers en staan op het punt om hier doorheen te breken. Daarentegen is de uitkomst van deze doorbraak net als bij andere bekende cryptomunten onvoorspelbaar op dit moment. 

Op het moment dat de bulls winnen en we een breakout op de Terra Luna Classic koers zien, dan kunnen we mogelijk een test op het resistance niveau van $0,0000804 meemaken en wanneer dit goed gaat mogelijk zelfs richting het niveau van $0,00008569 op de korte termijn. 

Wanneer daarentegen de bears de overhand krijgen, dan zal dit negatief zijn voor het momentum en zal de driehoek doorbroken worden. De support niveaus van $0,00007255 en $0,00006698 zullen dan gevaar lopen. 

Conclusie – Is een Terra Luna Classic 1 Dollar in 2024 Mogelijk? 

Zoals je hebt kunnen lezen valt er tot nu toe weinig concreets te zeggen over de LUNC koers op basis van de technische analyse. Daarentegen zijn er ook andere manieren om antwoord te geven op de vraag: kan Luna herstellen?

Zo kunnen bijvoorbeeld AI-tools als CoinCodex geraadpleegd worden. Deze aanbieder is een van de grootste voorspellers binnen de markt en geeft daarom een goede indicatie voor de mogelijke koers van deze kleine crypto met potentie. 

Wanneer we de data van CoinCodex raadplegen voor op de korte termijn, dan is hier te zien dat LUNC een jaarlijkse high en low van $0,00007736 zal hebben voor de jaren 2024, 2025 en 2026. 

Op basis van deze data en de LUNC koers analyse kunnen we dus concluderen dat het erg lastig gaat worden voor LUNC om zich te herstellen, waardoor een Terra Luna Classic 1 dollar in 2024 vrijwel onmogelijk wordt. 

De Beste Alternatieven voor Terra Luna Classic 

Het lijkt er dus op dat investeren in Terra Luna Classic op dit moment niet gezien kan worden als een goede optie. Gelukkig zijn er echter genoeg andere mogelijkheden die wel zo gezien kunnen worden. 

Tegenwoordig worden er veel nieuwe cryptomunten gelanceerd, waarvan er enkele zijn die daadwerkelijk interessante utility of use cases bieden. Wanneer je investeert in deze tokens tijdens de presale van het project, dan geeft het je als investeerder de kans om deze voor de best mogelijke prijs te kunnen aanschaffen  

Het vinden van deze veelbelovende nieuwe crypto projecten is daarentegen lastig – zeker voor een beginnende investeerder. Om deze reden zullen we hieronder een aantal van de beste projecten bespreken waar je op dit moment in kan investeren. 

Let er wel op dat deze tokens relatief nieuw zijn en daarom gepaard gaan met een hoger risico dan bijvoorbeeld populaire cryptomunten. Deze tokens bieden dus wel de mogelijkheid voor het behalen van een hoog rendement wanneer een project aanslaat op het grote publiek na de presale fase.

ETHETF Token (ETHETF) – Speel in op de Goedkeuring van de Eerste Ethereum ETF 

De ETHETF Token is het beste alternatief voor Terra Luna Classic waar je op dit moment in kan investeren. De token speelt in op de Ethereum ETF van BlackRock waarvan de plannen recentelijk zijn gemaakt. Hierdoor is het project erg actueel en kun je als investeerder zeker zijn dat je een van de eerste bent. 

Met de ETHETF Token zal het mogelijk zijn om geld te verdienen aan het proces van de goedkeuring van de Ethereum ETF, en dus niet alleen aan de goedkeuring hiervan!  

De token staat voor de nieuwe toekomst voor ETH waar je niet hoeft te wachten voor de regulatoire instanties. Hiervoor heeft het project onder andere een 2% burn tax voor alle transacties op het netwerk. Tot nu toe is er al 11,18% van de tokens geburned met een waarde van meer dan $117.000. 

Deze token burn zal worden afgeschaft wanneer de eerste Ethereum ETF een feit is, waardoor vroege investeerders dus zullen worden beloond voor hun geduld. De token kan op dit moment al worden gekocht via UniSwap of andere DEX-exchanges, aangezien er geen presale is gehouden voor het project. 

Wanneer je meer wilt weten over het project, dan raden we je aan om deze video te bekijken van Elroy Ryon. 

Investeer nu in de ETHETF Token

Bitcoin ETF Token (BTCETF) – Verdien Geld met het Proces en Goedkeuring van de Eerste Bitcoin Spot ETF

De Bitcoin ETF Token is een vergelijkbare token als de ETHETF Token en geeft investeerders de mogelijkheid om voordeel te halen uit een crypto ETF, maar gaat het hier om de Bitcoin spot ETF. 

De gekte rondom crypto ETF’s werd gestart toen bekend werd gemaakt dat instanties als BlackRock en Fidelity een aanvraag hadden gedaan bij de SEC voor een Bitcoin spot ETF. Inmiddels zijn we wat verder en lijkt een ETF van de beste crypto ter wereld steeds realistischer te worden. Slimme investeerders hebben met de Bitcoin ETF token de optie om geld te verdienen aan deze unieke gebeurtenis.  

Al tijdens het proces kun je als investeerder rekenen op beloningen. Denk hier bijvoorbeeld aan voordelen op het platform wanneer de eerste Bitcoin ETF goedgekeurd wordt, tijdens de eerste lancering van een Bitcoin spot ETF en wanneer de gehele crypto ETF-marktwaarde heeft van meer dan $1 miljard.

Momenteel kan de Bitcoin ETF worden gekocht via de presale fase, waar deze nog slechts $0,0056 per stuk kost, maar binnen enkele dagen zal stijgen. Tot op heden is er al meer dan $1,2 miljoen opgehaald, wat dan ook gezien kan worden als een goede indicatie voor de populariteit van de token! 

Investeer nu in de Bitcoin ETF Token

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine weer Bitcoin Door Middel van dit Innovatieve Stake-to-Earn Project

We sluiten dit artikel af met Bitcoin Minetrix, een andere token waar Bitcoin centraal staat, maar dit keer vanwege de mining. Via het project is het namelijk weer mogelijk voor particuliere investeerders om Bitcoin te minen.

Hiervoor maakt het platform gebruik van een innovatief stake-to-mine protocol, waardoor investeerders alleen de $BTCMTX token aan te hoeven schaffen en deze te staken. Beloningen zullen worden uitgekeerd in de vorm van Bitcoin mining credits, die gelijk staan aan Bitcoin hash power.  

Hierdoor kan het gezien worden als een uitstekende manier om een passief inkomen te verdienen, aangezien Bitcoin Minetrix al het harde werk zal doen. Als investeerder hoef je hierdoor geen dure apparatuur aan te schaffen om te kunnen starten met minen. In tegenstelling tot andere cloud mining platformen is Bitcoin Minetrix een stuk betrouwbaarder, gebruiksvriendelijker en veiliger.

Door deze kenmerken van het project is het niet heel gek dat de presale een enorm succes is. Tot nu toe is er al meer dan $4,2 miljoen opgehaald, waardoor we investeerders adviseren om snel te beslissen. De token is momenteel nog slechts $0,0117 per stuk, maar deze zal binnen een aantal uur weer stijgen.

Investeer nu in Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk