lunex
Persbericht

Crypto-veteraan die Solana (SOL) kocht op $20 voorspelt nu grote winsten voor Toncoin (TON) en Lunex Network (LNEX)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Gezien het potentieel voor prijsstijgingen van munten die oplossingen bieden voor een specifiek probleem in de crypto-ruimte of die over het algemeen nut bieden, zal een crypto-veteraan die in Solana (SOL) investeerde toen de prijs nog $20 was, nu glimlachen naar zijn portfolio na de stijging van de altcoin dit jaar. Op dezelfde manier weet zo’n crypto-veteraan wellicht dat Toncoin (TON) vergelijkbare resultaten zou kunnen opleveren.

En niet alleen Toncoin (TON), maar ook het nieuwe DeFi-protocol Lunex Network (LNEX). Hoewel deze tokens bedoeld zijn om impact te maken in de crypto-ruimte, ziet hun toekomst er veelbelovend uit. Als gevolg daarvan wordt verwacht dat deze tokens grote winsten zullen opleveren voor degenen die ze nu verzamelen.

Lunex Network stelt gebruikers in staat om passief inkomen te verdienen

Lunex Network geeft prioriteit aan de gebruikerservaring, zodat zelfs een complete beginner het platform zonder veel moeite kan navigeren. Daarnaast, als een non-custodial crypto-exchange, stelt Lunex Network gebruikers in staat om veilig meer dan 50.000 cryptocurrencies te verhandelen op meer dan 40 blockchains, wat hen de moeite bespaart om van het ene platform naar het andere te moeten springen voor transacties.

Bovendien kunnen tokenhouders op Lunex Network passief inkomen verdienen uit de wekelijkse inkomsten die worden gegenereerd door swaps op het platform. De verdeling van de inkomsten is zodanig dat de opbrengsten in twee gelijke delen worden gesplitst, waarna 50% wordt verdeeld onder de houders van het LNEX-token als directe winst.

Aan de andere kant wordt de resterende 50% gebruikt als exclusieve beloningen en voor extra functies op het Lunex Network platform. Personen die geïnteresseerd zijn in het genereren van passief inkomen zullen deze functie waardevol vinden. Ondertussen wordt het LNEX-token momenteel verkocht voor slechts $0,0013 per token en bevindt het zich in fase 2 van de voorverkoop. Echter, deze prijs zal naar verwachting spoedig stijgen.

Solana-prijs daalt

De Solana-munt heeft het de afgelopen jaar behoorlijk goed gedaan. Met een stijging van meer dan 760% steeg de Solana-prijs van $23 in november 2023 naar $200 in maart 2024. Maar sinds de Solana-prijs de $200 bereikte, heeft het moeite gehad om nog verder te stijgen. In de tussentijd begon er een neerwaartse druk op te bouwen en ontwikkelde Solana (SOL) een belangrijk ondersteuningsniveau rond $130.

Meerdere keren hebben de beren geprobeerd om de prijs van de Solana-munt ver onder dit niveau te duwen, maar de stieren wisten de ondersteuningszone te handhaven. Solana (SOL) steeg de afgelopen maand van $133 naar $160 voordat de optimistische impuls afnam en de prijs onder het $140-niveau zakte.

Bovendien daalde de prijs van Solana (SOL) vorige week met ongeveer 9%, van $151 naar $137. Solana (SOL) brak door dit niveau en lijkt zich te bewegen richting de $130-ondersteuningszone na een korte periode van consolidatie tussen $150 en $162.

Toncoin-prijs streeft naar hertest van ATH

Ondanks een wekelijkse daling van bijna 10%, van $5,79 naar $5,23, lijkt de Toncoin-prijs te schommelen tussen bullish en bearish momentum. Ondertussen blijft het sentiment binnen de Toncoin (TON)-gemeenschap optimistisch en verwachten houders dat de altcoin zijn bullish beweging zal hervatten, die recent werd onderbroken na het bereiken van het $6,1-niveau.

Daarnaast toont een analyse van de Toncoin-prijsgrafiek over de afgelopen maand aan dat de altcoin een lichte stijging van ongeveer 1% heeft doorgemaakt, van $5,15 naar $5,23. Na aanvankelijk te zijn gedaald tot $4,57 aan het begin van september, herwon Toncoin (TON) bullish momentum, waardoor de prijs naar $6 steeg, waar weerstand werd ondervonden.

Analisten verwachten echter dat Toncoin (TON) deze weerstand in de komende dagen kan doorbreken. Als het bullish momentum aanhoudt, zou de waarde van Toncoin (TON) kunnen stijgen naar $7 en mogelijk zijn ATH van $8,2 opnieuw testen in de komende weken, zoals te zien is op de Toncoin-prijsgrafiek.

Lunex Network en Toncoin kunnen de all-time surge van Solana repliceren

Solana (SOL) heeft een all-time surge van meer dan 16.000% geregistreerd, en zowel Toncoin (TON) als Lunex Network (LNEX) maken zich klaar voor een vergelijkbare rally. Hoewel Toncoin (TON) tot nu toe een stijging van meer dan 1.100% heeft laten zien, bevindt Lunex Network zich nog in de voorverkoopfase, maar er is al een toenemende vraag naar tokens. Als gevolg hiervan wordt een enorme prijsstijging binnenkort verwacht.

Je kunt hier meer informatie vinden over Lunex Network (LNEX):

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk