pb
Persbericht

Crypto Whales Dumpen Massaal BTC, ETH & XRP – Nieuwe Crypto Crash Onderweg?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de moeilijke maand van augustus was er binnen de crypto community veel hoop op succes in september. De crypto markt is echter zeker niet overtuigend begonnen aan deze nieuwe maand. Nieuwe signalen van bearish sentiment door de acties van grote crypto whales hebben er nu zelfs voor gezorgd dat de zorgen binnen de crypto community zijn toegenomen. Is er een nieuwe crypto crash onderweg?

De crypto markt is zeer zwak begonnen aan de maand september. Ethereum (ETH) daalde over de afgelopen dagen al meer dan 6% en ook Ripple (XRP) moest een verlies accepteren van meer dan 4%. Op dit moment staat er zelfs geen enkele crypto uit de top tien van de crypto markt in het groen over de afgelopen week.

ETH vs XRP koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap


De grootste verliezer is Toncoin met een daling van bijna 17% gevolgd door Solana met een daling van meer dan 9%. 

September is historisch gezien een van de slechtere maanden voor de crypto markt, maar toch was er na de moeilijke periode hoop voor nieuwe stijgingen. Recente acties van grote crypto whales hebben nu echter tot extra zorgen binnen de crypto community geleid. 

Bereiden crypto whales zich voor op nieuwe crypto crash?

Recente acties van grote crypto whales lijken te wijzen op een mogelijke ‘sell-off’ onder grote investeerders. 

Het aantal grote houders van Ethereum daalde over de afgelopen 30 dagen namelijk al meer dan 17% en over de afgelopen week zelfs met 36%. Whales lijken hun Ethereum fondsen dus massaal te verkopen en normaliter is dit een eerste indicator van aankomende verliezen. 

Het is echter niet alleen Ethereum die deze ‘sell-off’ lijkt te ervaren, ook XRP heeft recentelijk te maken gehad met een aantal grote XRP verkopen. 

Zo werd er recentelijk 20 miljoen XRP gedumpt op de Bitstamp exchange en werd er ook al 1 miljard XRP verplaatst naar Ripple. 

Dit soort transacties zijn vaak duidelijk indicatoren dat de bears de overhand in de markt lijken te hebben en dit betekent dat de crypto markt het in de nabije toekomst nog weleens erg moeilijk kan gaan hebben.

Het is een scenario dat verder ondersteund wordt door de technische indicatoren van deze twee cryptocurrencies. 

Technische indicatoren geven verkoopsignaal af – bron: TradingView

Het MACD-histogram geeft bij zowel de Ethereum als bij de XRP koers namelijk een verkoopsignaal af en beide crypto’s bevinden zich door hun recente dalingen ook onder al hun belangrijkste EMA’s. 

Dit zijn belangrijke indicatoren dat zowel Ethereum als XRP op de korte en midden lange termijn rekening moeten houden met verdere consolidaties. 

De crypto markt lijkt dus zomaar eens een moeilijke maand door te kunnen maken en investeren in grote crypto’s zoals ETH of XRP is op dit moment misschien niet de juiste keuze. 

Ondanks deze moeilijke periode voor de crypto markt zijn er recentelijk meerdere crypto’s in staat geweest om de nodige successen te boeken. Dit zijn met name presale tokens geweest, aangezien deze tokens zich nog niet op exchanges bevinden en daarom niet beïnvloed worden door de huidige bearish trend van de markt. 

Omdat investeerders vaak tegen grote kortingen in kunnen stappen bij deze presale projecten zijn er daarnaast dus zelfs extra hoge winsten te behalen. Het enige wat een investeerder moet doen is het juiste presale project te vinden dat tractie weet te creëren voordat het live gaat op exchanges. 

Om hier een handje bij te helpen beschrijven we hieronder drie veelbelovende crypto projecten die er alle drie al in zij geslaagd om de nodige tractie te creëren. Alledrie deze projecten zijn dan ook in staat om hun vroege investeerders aanzienlijke winsten op te leveren. 

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project brengt alle bekende meme coins samen onder één dak

Crypto All-Stars is een recentelijk gelanceerd crypto project dat al snel indruk wist te maken met zijn unieke MemeVault ecosysteem. Binnen deze MemeVault is het namelijk mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op deze manier is het project er ook in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem dat het dus mogelijk maakt voor gebruikers om meme coins zoals PEPE, WIF en SHIB te staken. Op het moment dat ze deze meme coins staken op het Crypto All-Stars ecosysteem, zullen ze beloond worden met de native STARS token. Deze STARS token dient echter niet alleen als beloning, want gebruikers zijn ook in staat om deze token te staken binnen deze MemeVault. Hiervoor zijn zelfs extra hoge beloningen te verdienen. 

Ondanks dat Crypto All-Stars een nieuw project is kan het wel als betrouwbaar worden gezien door investeerders, aangezien het volledig geaudit is door SolidProof. Binnen deze audit kwamen er geen gebreken naar voren. Ook maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die uitgebreid beschreven worden op de presale website. 20% van de totale token voorraad van 42,069 miljard tokens is apart gezet voor de presale, 20% voor marketing, 25% voor staking beloningen, 10% voor liquiditeit en 25% voor de MemeVault. 

De presale van Crypto All-Stars is nog niet zo lang live, maar heeft inmiddels al wel bijna $ 1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Dit betekent ook dat de presale snel in de buurt komt van zijn volgende doel van $ 1,1 miljoen. Zodra dit doel behaald wordt zal ook de prijs van een STARS token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Pepe Unchained (PEPU) – meme coin creëert eigen Layer 2 blockchain

Met Pepe Unchained is er een nieuw Pepe alternatief op de markt verschenen dat zich al vrij snel wist te onderscheiden van alle andere Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen. Dit Pepe alternatief is er namelijk in geslaagd om een eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Deze Layer 2 oplossing is ontwikkeld om de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. 

Layer 1 blockchains zijn tegenwoordig vaak traag en duur, en zijn daarom steeds minder interessant voor nieuwe en kleine cryptocurrencies. Om hier nu een oplossing in te bieden heeft Pepe Unchained een Layer 2 oplossing op de markt gebracht die volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Deze Layer 2 blockchain vormt hierdoor ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Maar de indrukwekkende Layer 2 oplossing is niet het enige wat Pepe Unchained te bieden heeft. Dit project heeft namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem ontwikkeld voor zijn gebruikers waar op dit moment een APY te verdienen is van boven de 160%. Inmiddels zijn er ook al meer dan 950 miljoen PEPU tokens vastgezet, een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van dit project. 

De presale van Pepe Uncaheind bleek ook al snel een succes en heeft inmiddels al meer dan $ 12 miljoen weten op te halen. Hiermee stormt deze presale door zijn verschillende presale fases heen en zullen geïnteresseerde kopers zich moeten haasten om PEPU tokens te kopen tegen de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert de hype rondom de spelen met de hilariteit van meme karakters

The Meme Games is een nieuwe crypto game die al snel populair werd door zijn connectie met de Olympische en paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Dit project is er namelijk in geslaagd om de passie van de Spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze crypto game zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan de Spelen in Parijs.

Gebruikers zijn vervolgens in staat om te wedden op welk van deze meme karakters een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen moet eerst de MGMES token gekocht worden. Zodra deze aankoop is voldaan zul je de keuze krijgen uit 5 meme karakters: TURBO, BRETT, SHIB, PEPE en DOGE. Op het moment dat je kiest voor het winnende karakter zal je in aanmerking komen voor een 25% bonus over je initiële aankoop. 

De crypto game van The Meme Games vormt echter niet de enige manier om MGMES tokens te verdienen. Ook via het staking systeem is er de mogelijkheid om een groot aantal MGMES tokens te verdienen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 460%, maar hoe meer tokens er worden vastgezet hoe verder deze APY uiteraard gaat dalen.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $ 415.000 aan investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0094 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.