Chainlink, link koers
Altcoin

Crypto Whales kopen weer massaal Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) toont op dit moment bullish signalen. In de afgelopen twee weken hebben whales en sharks aanzienlijk geïnvesteerd in deze token, wat suggereert dat er op korte termijn wellicht een prijsstijging aan zit te komen.

Crypto analist Ali heeft deze informatie gedeeld op X, dat voorheen bekend stond als Twitter. Hij baseert zijn analyse op de Supply Distribution metriek, een indicator die het totale aantal van een specifieke cryptocurrency meet, verdeeld over verschillende wallet-groepen binnen een netwerk. Deze metriek is vooral nuttig om te begrijpen hoe de munten zijn verspreid onder verschillende soorten beleggers, van kleine retail-investeerders tot grote institutionele whales.

Uit de gegevens blijkt dat grote beleggers in de afgelopen periode zo’n 7,5 miljoen LINK-tokens hebben aangeschaft, wat bij de huidige marktwaarde overeenkomt met meer dan $50 miljoen. Hierbij gaat het niet alleen om whales, maar ook om sharks. Een ‘shark’ in de cryptowereld is een grote investeerder die genoeg middelen heeft om de markt te beïnvloeden, maar is niet zo kapitaalkrachtig als een whale. Deze investeerders bezitten tussen de 10.000 en 1 miljoen LINK, wat met de huidige koersen neerkomt op een waarde tussen de $77.000 en $7,7 miljoen.”

Wanneer whales en sharks LINK aanschaffen, duidt dit vaak op hun sterk vertrouwen in de toekomstige waarde van de munt. Deze grote aankopen kunnen een onmiddellijke opwaartse druk op de prijs veroorzaken vanwege de verhoogde vraag. Bovendien, als andere marktdeelnemers opmerken dat deze prominente investeerders hun positie in LINK vergroten, kan dit leiden tot een groeiende interesse en optimisme, zelfs onder kleinere investeerders.

De recente aankopen van LINK door whales en sharks zijn al merkbaar in de koersontwikkeling. De waarde van de token is in de afgelopen week met bijna 15% toegenomen, zo blijkt uit de huidige gegevens.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%
‘Januari wordt de maand waarin altcoins uitbreken’
Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%